Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΤΑΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ

Η κυβέρνηση της Άγγελα Μέρκελ κατήγγειλε σήμερα την απαγόρευση σε βουλευτές να μεταβούν σε βάση στην Τουρκία όπου είναι ανεπτυγμένοι ...





Η κυβέρνηση της Άγγελα Μέρκελ κατήγγειλε σήμερα την απαγόρευση σε βουλευτές να μεταβούν σε βάση στην Τουρκία όπου είναι ανεπτυγμένοι γερμανοί στρατιώτες και ανακοίνωσε πως μελετά ενδεχόμενη απόσυρση των στρατευμάτων αυτών.




«Για την κυβέρνηση, αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο», δήλωσε ο Μάρτιν Σέφερ, εκπρόσωπος της γερμανικής διπλωματίας, καθώς βουλευτές σκόπευαν να μεταβούν αυτή την εβδομάδα στη βάση του Ιντσιρλίκ που χρησιμεύει για τις επιχειρήσεις του διεθνούς συνασπισμού εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφαν Ζάιμπερτ δήλωσε πως το Βερολίνο θα εξετάσει εναλλακτικά σημεία για τη στάθμευση των στρατιωτών.
Στους γερμανούς βουλευτές απαγορεύθηκε να επισκεφθούν τη βάση επειδή η επίσκεψή τους δεν κρίθηκε πως πρέπει να πραγματοποιηθεί αυτή τη στιγμή, είπαν στο Reuters πηγές στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, χωρίς να επεκταθούν. Περίπου 250 γερμανοί στρατιώτες σταθμεύουν στο Ιντσιρλίκ.


onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.