Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Με ποινή ισόβιας κάθειρξης είναι αντιμέτωπος ο Τάσος Θεοφίλου, σε περίπτωση που το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων κάνει τελικά δεκτή ...






Με ποινή ισόβιας κάθειρξης είναι αντιμέτωπος ο Τάσος Θεοφίλου, σε περίπτωση που το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων κάνει τελικά δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως, που ζήτησε την ενοχή του για όλες τις πράξεις τις οποίες του αποδίδονται σχετικά με την υπόθεση της αιματηρής ληστείας τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου, τον Αύγουστο του 2012.

Το δικαστήριο αναμένεται να κρίνει πλέον σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση που αφορά τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου οδηγού ταξί, Δημήτρη Μίχα, που προσπάθησε να σταματήσει τους ληστές.




Η εισαγγελέας την Δευτέρα κατά την αγόρευσή της υπογράμμισε πως μετά από έρευνα έφτασε στο συμπέρασμα πως ο Θεοφίλου «υπήρξε μέλος της οργάνωσης “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” και προχώρησε με άγνωστους για τη Δικαιοσύνη συνεργούς στη ληστεία της τράπεζας, με απολογισμό έναν νεκρό».

Ο Τάσος Θεοφίλου σημειώνεται πως είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε 25ετή κάθειρξη, αλλά έχει ασκηθεί έφεση υπέρ του νόμου, από τον εισαγγελέα, η οποία συνεκδικάζεται με αυτήν που έχει ασκήσει ο ίδιος ο κατηγορούμενος.

Ο Θεοφίλου μετά από ανθρωποκυνηγητό είχε συλληφθεί στην Αθήνα, λίγες ημέρες μετά το συμβάν καθώς, η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, είχε δεχτεί τηλεφώνημα αγνώστου που έδωσε σχετικές με τη σύλληψή του πληροφορίες.

Η Αντιτρομοκρατική ανέφερε επίσης, ότι «είχε ταυτοποιηθεί DNA του» σε ένα καπέλο το οποίο ωστόσο, σύμφωνα με την υπεράσπιση, δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των αντικειμένων που συλλέχθηκαν και φωτογραφήθηκαν στον τόπο του συμβάντος.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, αρνείται κάθε εμπλοκή του στην ληστεία της Πάρου αλλά και με την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.