Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...

Πολλά μπορεί να σου συμβούν ενώ κινείσαι σε έναν πολύβουο δρόμο, μέσα στην πόλη, αλλά αναμφίβολα δεν είσαι προετοιμασμένος να συντρ...







Πολλά μπορεί να σου συμβούν ενώ κινείσαι σε έναν πολύβουο δρόμο, μέσα στην πόλη, αλλά αναμφίβολα δεν είσαι προετοιμασμένος να συντριβεί ένα αεροσκάφος μπροστά στα μάτια σου.




Αυτό ακριβώς συνέβη ωστόσο στο Mukilteo της Ουάσινγκτον και καταγράφηκε από την κάμερα στο παρμπρίζ αυτοκινήτου.

Την ώρα που οι οδηγοί περίμεναν, κολλημένοι στην κίνηση, όπως γράφει το CNN, το μικρό αεροσκάφος έπεσε πάνω στα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος και στη συνέχεια συνετρίβη στο έδαφος, μπροστά στους εμβρόντητους διερχόμενους, σκορπώντας φλόγες στον αέρα.

Ίσως πιο εντυπωσιακό κι από το ίδιο το συμβάν είναι το γεγονός πως, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο επιβαίνοντες στο αεροσκάφος είναι σώοι και δεν τραυματίστηκαν.

Αστυνομικοί δήλωσαν στο δίκτυο πως το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από κοντινό αεροδρόμιο και λίγο μετά οι κινητήρες του έχασαν την ισχύ τους. Μην μπορώντας να επιστρέψει, ο πιλότος επιχείρησε να προσγειωθεί στην άσφαλτο (!) αλλά έπεσε πάνω στα καλώδια του ηλεκτρισμού και τα φανάρια. Η πρόσκρουση προκάλεσε και την έκρηξη που καταγράφεται στο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.