Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟ... «ΓΩΓΟΥΛΙΝΙ»

Η γνωστή τηλεπερσόνα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με έναν αρχιφύλακα Κάποιος να την προσέχει! Η Γωγώ Γαρυφάλλου ή Γω...




Η γνωστή τηλεπερσόνα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με έναν αρχιφύλακα
Κάποιος να την προσέχει! Η Γωγώ Γαρυφάλλου ή Γωγουλίνι, όπως είναι γνωστή στους fans της, βρήκε τον φύλακα-άγγελό της στο πρόσωπο του Μιχάλη της, ο οποίος είναι αρχιφύλακας.




Το ζευγάρι, ύστερα από έναν χρόνο σχέσης, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον επόμενο Σεπτέμβριο, με έναν γάμο-υπερπαραγωγή, που να ταιριάζει στην προσωπικότητα της πληθωρικής τηλεπερσόνας, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι για τους φίλους και τους συγγενείς που θα τους τιμήσουν. Αλλωστε, το Γωγουλίνι ουδέποτε θέλησε να κρυφτεί από το κοινό της και, όταν πριν από λίγους μήνες ανέβασε στο Instagram τις βέρες τους, οι φαν της τής ευχήθηκαν τα καλύτερα!

Η παρουσιάστρια του High TV και ο αρχιφύλακας Μιχάλης Στεφανόπουλος κατάλαβαν πολύ νωρίς ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και παρότι δεν μένουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη, ανυπομονούν να συμβεί!
usay

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.