Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΦΛΟΤ

Τουλάχιστον 27 επιβάτες μιας πτήσης της Aeroflot από τη Μόσχα για την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης τραυματίστηκαν από ισχυρές αναταράξεις...

Τρόμος στον αέρα: Δεκάδες επιβάτες με σπασμένα κόκαλα από ισχυρές αναταράξεις σε πτήση της Aeroflot






Τουλάχιστον 27 επιβάτες μιας πτήσης της Aeroflot από τη Μόσχα για την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης τραυματίστηκαν από ισχυρές αναταράξεις στον αέρα, ανακοίνωσε σήμερα 1η Μαίου η ρωσική αεροπορική εταιρεία.




Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από την προσγείωση του αεροσκάφους, τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα. Ο εκπρόσωπος της πρεσβείας της Ρωσίας στην Ταϊλάνδη, Ντένις Αντόνιουκ, διευκρίνισε ότι τραυματίστηκαν 24 Ρώσοι και τρεις Ταϊλανδοί επιβάτες. Από αυτούς, οι 15 Ρώσοι και οι δύο Ταϊλανδοί παραμένουν για νοσηλεία σε νοσοκομεία.

Η Ταϊλάνδη είναι ένας προορισμός που προτιμούν πολλοί Ρώσοι τουρίστες. Στην Μπανγκόκ φτάνουν καθημερινά δεκάδες πτήσεις από πολλές ρωσικές πόλεις. Το 2016 πάνω από 1 εκατομμύριο Ρώσοι επισκέφθηκαν την Ταϊλάνδη και κυρίως τα θέρετρα στον νότο της χώρας.



.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.