Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η «ΜΠΡΕΝΤΑ» ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...!!! ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ...

Από την αρχή της μάχης της με τον καρκίνο, το νεανικό είδωλο των 90's Shannen Doherty μοιράστηκε όλη τη διαδικασία με τους φίλους ...

Η Shannen Doherty του Μπέβερλι Χιλς νίκησε τον καρκίνο






Από την αρχή της μάχης της με τον καρκίνο, το νεανικό είδωλο των 90's Shannen Doherty μοιράστηκε όλη τη διαδικασία με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο.




Έπειτα από μήνες, η «Μπρέντα» της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χίλς», μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο.

«Τι σημαίνει ύφεση; Άκουσα αυτή τη λέξη και δεν έχω ιδέα πώς να αντιδράσω. Καλά νέα; ΝΑΙ. Τώρα όμως έρχεται νέα αναμονή. Όπως γνωρίζετε όλοι τα επόμενα πέντε χρόνια είναι κρίσιμα. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει υποτροπή. Πολλοί από εσάς έχετε μοιραστεί μαζί μου αυτή την ιστορία. Επομένως με την καρδιά μου σαφώς πιο ελαφριά περιμένω.

Στο μεταξύ πρέπει να πάρω αποφάσεις για το τι θα κάνω παρακάτω. Είμαι ευλογημένη, το ξέρω, αλλά προς το παρόν... ύφεση. Απλά θα πάρω βαθιά ανάσα», έγραψε η δημοφιλής ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.