Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ... 8 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..

Κούρδοι Γκερίλας (αντάρτες) του HPG, της ένοπλης πτέρυγας του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), εξαπέλυσαν μια σειρά από θανατηφόρε...







Κούρδοι Γκερίλας (αντάρτες) του HPG, της ένοπλης πτέρυγας του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), εξαπέλυσαν μια σειρά από θανατηφόρες επιθέσεις ενάντια στις τουρκικές δυνάμεις στην περιοχή της Ντερσίμ μεταξύ 15 και 19 Μαΐου, σύμφωνα με νέο πολεμικό ανακοινωθέν της οργάνωσης.

Στις 19 Μαΐου οι Κούρδοι αντάρτες επιτέθηκαν σε μια τουρκική στρατιωτική μονάδα που την παρακολουθούσαν επί μία ημέρα.




Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 11.15 το πρωί και σκοτώθηκαν δύο Τούρκοι στρατιώτες. Οι Τούρκοι τραυματίες απομακρύνθηκαν από το σημείο με τεθωρακισμένα οχήματα.

Στις 15 Μαΐου οι Κούρδοι επιτέθηκαν σε τουρκική μονάδα στην περιοχή Χακίς. Η μάχη έγινε από κοντινή απόσταση και σκοτώθηκαν έξι Τούρκοι στρατιώτες και τραυματίστηκαν ακόμα τέσσερις.

Το απόγευμα της 17ης Μαΐου ο Κούρδος αντάρτης Μαχίρ Μους, δρώντας από προσωπική του πρωτοβουλία και δίχως να έχει λάβει εντολές, έκλεψε ένα ΙΧ αυτοκίνητο και το οδήγησε προς σημείο ελέγχου της τουρκικής Αστυνομίας στο κέντρο της πόλης Ντερσίμ για να πραγματοποιήσει επίθεση.

Οι Τούρκοι τον αντιλήφθηκαν και άνοιξαν πυρ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον. Ο Κούρδος αντάρτης για να μην πιαστεί ζωντανός ανατινάχτηκε με βόμβα που είχε μαζί του.

Στις 09.00 το πρωί της 19ης Μαΐου, Κούρδοι αντάρτες επιτέθηκαν σε Τούρκους στρατιώτες που είχαν στρατοπεδεύσει στον λόφο Τσεπερέ Σέξα. Από την επίθεση αν και χτυπήθηκαν Τούρκοι στρατιώτες δεν έγινε γνωστό εάν κάποιος σκοτώθηκε, όπως και ο αριθμός των τραυματιών. http://www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.