Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΖΑΧΑΡΟ ΠΑΣΧΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΪ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 5 ΕΝΕΣΕΙΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!..

«Πάσχω από διαβήτη τύπου ένα. Αυτό σημαίνει ότι όποτε τρώω, πρέπει να κάνω ένεση ινσουλίνης, και αυτό κάνω», είπε η βρετανίδα πρωθυ...

Η Τερέζα Μέι πάσχει από διαβήτη και αποκαλύπτει: Κάνω πέντε ενέσεις την ημέρα






«Πάσχω από διαβήτη τύπου ένα. Αυτό σημαίνει ότι όποτε τρώω, πρέπει να κάνω ένεση ινσουλίνης, και αυτό κάνω», είπε η βρετανίδα πρωθυπουργός




Η Τερέζα Μέι αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως κάνει πέντε ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα, καθώς πάσχει από διαβήτη.

Η βρετανίδα πρωθυπουργός μίλησε ανοιχτά για την πάθησή της και την ζωή με αυτή. Υποφέρει από διαβήτη τύπου ένα και κατά την συνέντευξή της παρότρυνε όσους πάσχουν από την ίδια ασθένεια, να μην την αφήσουν να τους εμποδίσει σε τίποτα στην ζωή τους.

Η Μέι έδωσε την συνέντευξη διαδικτιακά και έχει μιλήσει και πάλι στο παρελθόν για την ασθένειά της. Κάνει τις ενέσεις κατευθείαν στο στομάχι, από όταν διαγνώστηκε ο διαβήτης, το 2012.

«Πάσχω από διαβήτη τύπου ένα. Αυτό σημαίνει ότι όποτε τρώω, πρέπει να κάνω ένεση ινσουλίνης, και αυτό κάνω», απάντησε σε κάποιον που την ρώτησε λεπτομέρειες. «Κάνω ενέσεις 4 ή 5 φορές την ημέρα. Απλώς συνηθίζεις, μπαίνεις σε ρουτίνα. Εξαρτάσαι από αυτή την ινσουλίνη και χτίζεις αυτή τη ρουτίνα στην καθημερινή σου ζωή. Το κρίσιμο για 'μένα είναι το ότι το να είσαι διαβητικός δεν σε σταματάει από τίποτα στη ζωή σου», συνέχισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.