Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 52ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ!

«ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ» ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ! - ΒΙΝΤΕΟ - Πρόκειται για 52χρον...






«ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ» ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ! - ΒΙΝΤΕΟ -


Πρόκειται για 52χρονο πολιτικό μηχανικό- Στην κατοχή του οι αλβανικές αρχές ισχυρίζονται ότι εντόπισαν υλικό και τεχνικά μέσα που σχετίζονται με κατασκοπεία




Ένας 52χρονος Έλληνας πολιτικός μηχανικός συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο των Τιράνων με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον Ηρακλή Ιωάννη Δραγούνη, στην κατοχή του οποίου οι αλβανικές αρχές φέρονται να εντόπισαν και να κατέσχεσαν τεχνικά μέσα και υλικό τα οποία έχουν αποσταλεί στις υπηρεσίες ασφαλείας των Τιράνων προκειμένου να εξεταστούν.

Ο 52χρονος μηχανικός, σύμφωνα πάντα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, κρατείται στην αστυνομία της αλβανικής πρωτεύουσας προκειμένου «να δώσει εξηγήσεις» τόσο για τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή, όσο και για τους λόγους για τους οποίους βρισκόταν στην Αλβανία.

--
ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΒΡΩΜΙΚΟ ΨΕΜΑ...!! ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ 52ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ... ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΑΝΑ ΜΕ «ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ» ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ..!!
---

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.