Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΩΜΙΚΟ ΨΕΜΑ...!! ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ 52ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ... ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΑΝΑ ΜΕ «ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ» ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ..!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ... ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙΟ ΨΕΥΤΤΙΚΑ! ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ...







ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ... ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙΟ ΨΕΥΤΤΙΚΑ! ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΑΝΗΚΕςΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!




Σύμφωνα με είδηση που μεταδίδει η αλβανική τηλεόραση, συνελήφθη στο αεροδρόμιο ένας 52χρονος Έλληνας με την κατηγορία ότι μετέφερε κατασκοπευτικό υλικό στην τσάντα του. Ο ίδιος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλβανία ως εργολάβος οικοδομών.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, έχει ενημερωθεί η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα, ενώ τα πλάνα που παίζουν στην αλβανική τηλεόραση όσον αφορά στο “κατασκοπευτικό υλικό” είναι από πρόσφατη σύλληψη Ισραηλινού, ο οποίος επίσης κατηγορήθηκε για κατασκοπεία πριν μια βδομάδα.

Ο Έλληνας που συνελήφθη στο αεροδρόμιο των Τιράνων, φέρεται να έχει πλέον αφεθεί ελεύθερος. Δείτε το βίντεο με την αλβανική προπαγάνδα και το βαλιτσάκι:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.