Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ...!!! ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ 37ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ...

Ο αδελφός του 37χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από το σπίτι του στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου ομολόγ...

Νέα εξέλιξη για το έγκλημα στον Βόλο – Ομολόγησε ο αδελφός του θύματος





Ο αδελφός του 37χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από το σπίτι του στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον άτυχο άνδρα.




Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο δράσης δήλωσε ότι τα δύο αδέλφια βρισκόταν στο σπίτι τους έχοντας καταναλώσει αλκόολ, όταν ο 37χρονος του επιτέθηκε και ο ίδιος για να αμυνθεί πήρε ένα τηγάνι από την κουζίνα και τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον έβγαλε έξω από το σπίτι, για να πάρει αέρα, γιατί νόμιζε ότι από τα χτυπήματα είχε χάσεις τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο άνδρας δήλωσε ότι έπεσε για ύπνο και το πρωί που ξύπνησε συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Ο ίδιος μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι τα δύο αδέλφια έπεσαν θύματα ληστείας τριών αγνώστων που σκότωσαν τον αδελφό του, αλλά επειδή η κατάθεσή του είχε αντιφάσεις, τελικά έπειτα από 24 ώρες ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.