Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ 36ΧΡΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!! ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ....

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (08/05) ζήτησε και έλαβε ο 38χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της 36χρονης Γεωργιανής. Ο κατη...







Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (08/05) ζήτησε και έλαβε ο 38χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της 36χρονης Γεωργιανής.

Ο κατηγορούμενος ειδικευόμενος γιατρός στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, παρουσιάστηκε στην α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης το πρωί της Παρασκευής (05/05).

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αγγειοχειρουργός που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεων και της περιύβρισης νεκρού, αρνήθηκε, δια της συνηγόρου του, οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα, το οποίο εκτιμάται ότι τελέστηκε μέσα στο «Ιπποκράτειο».



Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε απλώς φιλικές σχέσεις με τη γυναίκα και συνομιλούσαν μέσω facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει στην απολογία του, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα, ότι είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη για μικροεπέμβαση, αλλά εκείνη δεν προσήλθε.




Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας, γεωργιανής καταγωγής, μητέρας τριών παιδιών, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατη δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ενώ στο άψυχο σώμα ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο.

Οι κάμερες ασφαλείας του «Ιπποκρατείου» κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του γιατρού στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου, ενώ η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών φέρεται πως έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα. «Φως» στις ακριβείς συνθήκες θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα και μόλις ολοκληρωθούν ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/790564/ektakto-aytos-einai-o-38xronos-giatros-poy-katigoreitai-oti-dolofonise-tin-36xroni#ixzz4gChZsy86

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.