Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ» ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΝΕΚΡΗ... ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΕΚΑΒ Η 30ΧΡΟΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΙΡΗ ΤΣΩΝΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ... ΦΥΓΕΙ

Ο χαμός της 30χρονης ηθοποιού του Κυνόδοτα, Μαίρης Τσώνη, έχει βυθίσει στη θλίψη όσους τη γνώριζαν και όσους είχαν συνεργαστεί μαζί ...





Ο χαμός της 30χρονης ηθοποιού του Κυνόδοτα, Μαίρης Τσώνη, έχει βυθίσει στη θλίψη όσους τη γνώριζαν και όσους είχαν συνεργαστεί μαζί της. Η είδηση πως βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα Εξάρχεια έπεσε σαν "κεραυνός εν αιθρία". Μια μέρα μετά, νέα στοιχεία βλέπουν το φως.


Η 30χρονη ηθοποιός, μιας από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας Κυνόδοντας του Γιώργου Λάνθιμου, έφυγε από τη ζωή η Δευτέρα 8 Μαΐου υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες. Η εφημερίδα Espresso αναφέρει πως σύμφωνα με προφορική ενημέρωση που είχε η αστυνομία από το ΕΚΑΒ, η άτυχη ηθοποιός είχε τηλεφωνήσει η ίδια το πρωί της Δευτέρας για να ζητήσει βοήθεια.




«Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» φέρεται να είπε, ζητώντας από το κέντρο του ΕΚΑΒ να στείλει ασθενοφόρο για να την παραλάβει από την οδό Ζωοδόχου Πηγής 37, στα Εξάρχεια.

Όταν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε και ανέβηκε στο διαμέρισμα που τους είχε υποδείξει η ίδια η ηθοποιός, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, την πόρτα άνοιξε ένας τρομαγμένος ηλικιωμένος άνδρας, λέγοντας τους ότι η 30χρονη γυναίκα είχε χάσει τις αισθήσεις της.



Οι τραυματιοφορείς διαπίστωσαν πως ήδη η Μαίρη Τσώνη είχε φύγει από τη ζωή και πως ο θάνατός της δεν ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.



Ο άνδρας που άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος είναι ένας ηλικιωμένος τον οποίο η ηθοποιός βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού και τον φρόντιζε. Όλα δείχνουν πως ο θάνατός της προήλθε από παθολογικά αίτια. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν η οικογένειά της προτίθεται να ζητήσει να γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.



Αίσθηση προκάλεσε, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, μια ανάρτηση της Lewshá Camille Simboura επίσης ηθοποιού και φίλης της Μαίρης Τσώνη, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Η ηθοποιός έγραψε σοκαρισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο της φίλης της πως τη βρήκε νεκρή και πως ένιωθε ενοχές γιατί δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει με την αρρώστια της. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, διέγραψε τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Ανέφερε σε αυτή: «Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου. Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίζει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα...».

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.