Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΤΩΝ Β. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΞΙΑΣ 250.000 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα συμμετείχε στο SEAJETS Το υπερσύγχρονο Skoda Fabia R5 έκαν...







Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα συμμετείχε στο SEAJETS
Το υπερσύγχρονο Skoda Fabia R5 έκανε φτερά σε χρόνο ντε-τεράλι Ακρόπολις (2-4 Ιουνίου) έκανε... φτερά. Όλα συνέβησαν σε ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων και την ώρα που οι άνθρωποι της αγωνιστικής ομάδας κοιμόντουσαν!




Όπως φάνηκε οι... αετονύχηδες σε χρόνο ντε-τε κατάφεραν να το κλέψουν από το χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου χωρίς κανείς να αντιληφθεί την παρουσία τους.


Δυστυχώς αυτό το Skoda Fabia R5 δεν θα το δούμε στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις γιατί κάποιοι το... έκλεψαν στην Ελλάδα







Έκτακτη συμμετοχή
Πρόκειται για ένα εργοστασιακό αγωνιστικό αυτοκίνητο Skoda Fabia R5 της αγωνιστικής ομάδας Motorsport Italia το οποίο θα έτρεχε ο Max Rendina. Ο Ιταλός οδηγός είχε δηλώσει συμμετοχή μετά τη λήξη της προθεσμίας του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις, παρ' όλα αυτά έγινε δεκτή από την οργάνωση αλλά και από την FIA.


O Max Rendina έκανε γνωστή την κλοπή του αυτοκινήτου στην Ελλάδα...




Δεν έρχεται Ελλάδα...
Δυστυχώς όμως η επιθυμία του Max Rendina να συμμετάσχει στον εθνικό μας αγώνα δεν θα πραγματοποιηθεί έπειτα από όσα συνέβησαν. Να σημειώσουμε πως για το περιστατικό έχουν καταθέσει στην αστυνομία της Νέας Ερυθραίας η οποία ερευνά το περιστατικό, οι άνθρωποι της Motorsport Italia.


Η αξία του συγκεκριμένου αγωνιστικού υπολογίζεται στα 250.000 ευρώ






Το αυτοκίνητο θα το έτρεχε ο Max Rendina





Ο Max Rendina είχε τρέξει πριν από λίγες ημέρες σε αγώνα του ERC

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.