Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΡΟΠΟΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΟΣ... ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ 22ΧΡΟΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ» ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Ως έναν άνθρωπο που εκμεταλλευόταν την δήθεν αναπηρία του, περιγράφουν τον 52χρονο που έχει προκαλέσει φρίκη σε ολόκληρη τη χώρα, οι...






Ως έναν άνθρωπο που εκμεταλλευόταν την δήθεν αναπηρία του, περιγράφουν τον 52χρονο που έχει προκαλέσει φρίκη σε ολόκληρη τη χώρα, οι ιδιοκτήτες της ημιυπόγειας γκαρσονιέρας στη Δάφνη. Προσθέτουν, μάλιστα, πως πριν από τρεις μήνες, ήταν έτοιμος να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με μια αλλοδαπή, 22χρονη γυναίκα.

"Είναι ένα δύστροπο άτομο, εριστικό. Έκανε τον ξερόλα, καλυπτόταν πίσω από νόμους, ότι έχει νομική προστασία", λέει η σπιτονοικοκυρά του.




Μάλιστα, αποκαλύπτει πως του είπε πως προτίθετο να του κάνει έξωση κι εκείνος της απαντούσε πως "επειδή είμαι τυφλός δε μπορείτε να μου κάνετε τίποτα, κανένας εισαγγελέας δε μπορεί να σας δώσει δίκιο. Δε θα βρείτε δίκιο γιατί είμαι ΑμεΑ".

"Πριν δυο μήνες, τρεις, είχε μια κοπέλα που του καθάριζε, η οποία ήθελε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Η γυναίκα μου του λέει είσαι 52 χρονών. Πώς θα πάρεις μια κοπέλα σε αυτή την ηλικία, 22 χρονών, που είναι παιδί σου; Βρες μια γυναίκα της ηλικίας σου".

Μάλιστα, οι γείτονες του 52χρονου αμφισβητούν ανοιχτά τα προβλήματα υγείας που επικαλείται και εμφανίζονται έξαλλοι με τις πράξεις του.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει το newsit:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.