Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΕΛΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ... Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ TOM DALEY ΕΝΥΜΦΕΥΘΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΚΑΡΙΚΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ LANCE BLACK

Μετά από αρκετά χρόνια κοινής ζωής ο Ολυμπιονίκης Tom Daley και ο οσκαρικός σεναριογράφος Dustin Lance Black παντρεύτηκαν στο Bovey Cast...





Μετά από αρκετά χρόνια κοινής ζωής ο Ολυμπιονίκης Tom Daley και ο οσκαρικός σεναριογράφος Dustin Lance Black παντρεύτηκαν στο Bovey Castle το Σάββατο έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους.




Ο 22χρονος Ολυμπιονίκης Tom Daley παντρεύτηκε τον οσκαρικό σεναριογράφο Dustin Lance Black, γράφοντας πως πρόκειται για την αγάπη της ζωής του. Τόσο ο Ολυμπιονίκης όσο και ο 42χρονος σύντροφός του ανέβασαν φωτογραφίες από τον γάμο τους στα προσωπικά τους social media, δίνοντας μια πρώτη συναρπαστική ματιά της μεγάλης τους μέρας.


Οι δύο άντρες, που είναι μαζί τα τελευταία 4 χρόνια, έλαμπαν μέσα στα κομψά Burberry κοστούμια τους. Ο Tom μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους 1,8 εκατομμύρια followers του, γράφοντας πως παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής του. "Μοιραστήκαμε την ημέρα με 120 κοντινούς φίλους και συγγενείς από Texarkana μέχρι Plymouth! Σας ευχαριστούμε που κάνατε αυτό το Σαββατοκύριακο το πιο ξεχωριστό της ζωής μας!".

Οι δύο άντρες, που τους χωρίζουν 20 χρόνια, φαίνονται πιο αγαπημένοι από ποτέ έχοντας αποφασίσει να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Ο Tom ήταν εκείνος που επιμελήθηκε τη γαμήλια τούρτα τους, ενώ η οικογένειά του μίλησε για τον πατέρα Rob του που έφυγε από τη ζωή το 2011.

Γιορτάζοντας την τέταρτη επέτειό τους επέμειναν ότι έχουν ξεπεράσει την απιστία του 22χρονου που είχε επί 18 μήνες παράλληλη σχέση με μοντέλο. Οι κατηγορίες είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας λίγες εβδομάδες μετά την τέταρτη επέτειό της και αφορούσαν απιστία του με τον Edward William ενώ ο αρραβωνιαστικός του εργαζόταν στο εξωτερικό.

Η σχέση τους τελείωσε το 2015 αλλά ήταν σε επαφή ακόμα και τον περασμένο μήνα. Οι ισχυρισμοί ήρθαν αφότου ο άσος της κατάδυσης ομολόγησε ότι είχε προχωρήσει μαζί του ενώ είχαν χωρίσει για 7 μήνες με τον Dustin λόγω των απαιτητικών επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.