Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ...!!! ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ... 20 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ... ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ...

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ Η ΛΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΦΝΑΩΣ ΟΛΟΙ ΓΦ...







ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ Η ΛΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΦΝΑΩΣ ΟΛΟΙ ΓΦΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ...




Μπαράζ ακροδεξιών επιθέσεων εναντίον προσφύγων στο νησί της Λέρου. Μέσα σε τρεις ημέρες τουλάχιστον 20 πρόσφυγες έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο μετά από άγριους ξυλοδαρμούς. Οι δράστες κινούνται με μηχανές και χρησιμοποιούν ρόπαλα και μαχαίρια. Σύμφωνα με οργανώσεις αλλά και το δήμαρχο Λέρου οι δράστες είναι γνωστοί, ωστόσο, η αστυνομία δεν έχει ακόμη αναλάβει δράση εναντίον τους.

Το τελευταίο περιστατικό ξυλοδαρμού προσφύγων σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λέρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις πρόσφυγες που ψάρευαν σε λιμάνι έξω από το Λακκί, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλες μοτοσικλέτες. Οι άγνωστοι τους χτύπησαν με ρόπαλα και άλλα αντικείμενα. Οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι δυο ήταν μόλις 15 και 16 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανάμεσα στους τραυματισθέντες των τελευταίων ημερών είναι και μια έγκυος γυναίκα, για την πορεία κύησης της οποίας εκφράζονται πλέον φόβοι.

Επίθεση και σε δυο τρανς πρόσφυγες

Στο μεταξύ ρατσιστική τρανσφοβική επίθεση δέχθηκαν δύο τρανς πρόσφυγες στη Λέρο, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ).




Σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής την Τετάρτη, 3 Μαΐου, περίπου στις 17:30, δύο τρανς γυναίκες που διαμένουν στο νησί της Λέρου σε δομή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, καθώς πήγαιναν προς την κατοικία τους δέχτηκαν επίθεση από άτομα τα οποία επέβαιναν σε μηχανάκι.

Οι γυναίκες δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν τίποτα περισσότερο, διότι οι δράστες τις αιφνιδίασαν από πίσω. Η μία χτυπήθηκε μάλλον με ξύλινη ράβδο ή καλώδιο. Νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο της Λέρου.

Αυξάνονται οι επιθέσεις

Τα περιστατικά αυτά έρχονται μετά από δυο ακόμη επιθέσεις που δέχτηκαν τις τελευταίες 48 ώρες πρόσφυγες στη Λέρο. Στη μία από αυτές άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανές επιτέθηκαν και πάλι με ρόπαλα και μαχαίρια.

Συνολικά από όλες τις επιθέσεις έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λέρου 20 άτομα, με κακώσεις στο σώμα.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.