Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΘΩΑ...!!! ΓΥΝΑΙΚΑ ΨΕΚΑΣΕ ΜΕ ΣΠΡΕΪ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΙ ΕΝΑΝ 18ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΡΟΤΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε σε Λύκειο της Πάτρας, με πρωταγωνιστές μία γυναίκα και νεαρούς μαθητές. Σύμφωνα με το tempo24, όλα άρ...




Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε σε Λύκειο της Πάτρας, με πρωταγωνιστές μία γυναίκα και νεαρούς μαθητές.
Σύμφωνα με το tempo24, όλα άρχισαν, σύμφωνα με την γυναίκα, όταν ομάδα μαθητών εκτός του σχολείου που βρίσκεται στη γειτονιά της, την μπουγέλωσε και στη συνέχεια της έριξε στα πόδια κροτίδα. Λίγο αργότερα, η ίδια πήγε στο σχολικό συγκρότημα για να τους ζητήσει το λόγο της επίθεσης.





Όταν έφθασε εκεί, όπως υποστηρίζει η ίδια, αναγνώρισε από την παρέα τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, ενώ το τρίτο είναι ηλικίας 18 ετών. Εκεί λογομάχησαν έντονα και πάνω στον καβγά, έβγαλε από την τσάντα της ένα σπρέι, πιθανότατα πιπεριού, και ψέκασε στο πρόσωπο τα παιδιά.

Άμεσα τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο προκειμένου να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Τόσο η γυναίκα όσο και ο μεγαλύτερος από τους νεαρούς κρατούνται στο 3ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, για αλληλομηνύσεις, ενώ η γυναίκα απειλεί πως θα μηνύσει και τον διευθυντή του σχολείου.

Πηγή: Tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.