Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ...!!! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ DOWNING STREET

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει μέρος της οδού Whitehall, κοντά στην Downing Street, στο κέντρο του Λονδίνου. Οι αρχ...




Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει μέρος της οδού Whitehall, κοντά στην Downing Street, στο κέντρο του Λονδίνου.
Οι αρχές ανακοίνωσαν πως έγινε μία σύλληψη. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο άνδρας που συνελήφθη φέρεται να μετέφερε όπλα.





Ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Reuters που βρισκόταν μέσα στο βρετανικό κοινοβούλιο είπε ότι είδε ένοπλους αστυνομικούς και άνδρες της σήμανσης στο Γουάιτχολ, έναν κεντρικό δρόμο όπου στεγάζονται πολλά υπουργεία. Ένας ρεπόρτερ του BBC έγραψε στο Twitter ότι είδε δύο μαχαίρια πεσμένα στο έδαφος στο Γουάιτχολ και το ένα από αυτά ήταν ένα μεγάλο μαχαίρι του ψωμιού. Επιβεβαίωσε επίσης ότι έχει γίνει μια σύλληψη και δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, αστυνομικοί είχαν αποκλείσει την κυκλοφορία κοντά στη Ντάουνινγκ Στριτ, την κατοικία της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, χωρίς να διευκρινίσουν τον λόγο. Μετά το επεισόδιο η αστυνομία έκλεισε τις κεντρικές πύλες του κοινοβουλίου, ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.