Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...!!! ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΑΡΟΖΑ...!!

Άγνωστος τηλεφώνησε στις 22:00 και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στα γραφεία της Eurobank, που βρίσκονται στην οδό Σανταρόζα 7, μ...







Άγνωστος τηλεφώνησε στις 22:00 και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στα γραφεία της Eurobank, που βρίσκονται στην οδό Σανταρόζα 7, μεταξύ Πανεπιστημίου και Σταδίου. Ο καλών επεσήμανε πως ΔΕΝ πρόκειται για φάρσα, δίνοντας χρονικό περιθώριο 35 λεπτών.Στο σημείο έφτασαν αμέσως Αστυνομικοί, που διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στους γύρω δρόμους. Στην είσοδο της Τράπεζας, εντοπίστηκε μια ύποπτη τσάντα και στις 22.40 εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός μεγάλης ισχύος, που προκάλεσε υλικές ζημιές στην Τράπεζα αλλά και στα γύρω κτίρια!




Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που ακούστηκε στο Μεταξουργείο αλλά και στου Γκύζη !!!

Η περιοχή από Μπενάκη και Σταδίου, Πεσμαζόγλου και Σταδίου, Αιτωλού και Γ. Σταύρου, καθώς και οι κάθετοι οδοί, έχουν αποκλειστεί και απαγορεύεται η κίνηση τροχοφόρων αλλά και πεζών! Τις έρευνες έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, που αναζητά δύο άτομα, που διέφυγαν από το σημείο με δίκυκλο, με κατεύθυνση προς Εξάρχεια!

Οι πρώτες σκέψεις έμπειρων Αξιωματικών επικεντρώνονται προς την τρομοκρατική Οργάνωση των "Πυρήνων της Φωτιάς" και θεωρούν πιθανό ο μηχανισμός που εξερράγη ν' αποτελεί «προάγγελο» για την δημοσιοποίηση της Προκήρυξης για τα τρομοδέματα πριν λίγες εβδομάδες...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.