Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ... Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΗΛΑ...!!!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του προέδρου της Αυστρίας, Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν, ότι οι γυναίκες στην πατρίδα του θα μπορούσαν να ...

Μαντίλα «for all» σε ένδειξη σεβασμού προς τις Μουσουλμάνες, προτείνει ο αυστριακός πρόεδρος




Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του προέδρου της Αυστρίας, Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν, ότι οι γυναίκες στην πατρίδα του θα μπορούσαν να φορέσουν μαντίλα σε ένδειξη σεβασμού προς τις Μουσουλμάνες.




Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή στο κρατικό δίκτυο ΟRF, o Μπέλεν υποστήριξε ότι, οι γυναίκες στη χώρα του μπορούν να φορέσουν ό,τι θέλουν, επειδή είναι δικαίωμά τους.

Στη συνέχεια επεσήμανε, όμως ότι, όχι μόνο οι μουσουλμάνες αλλά και οι υπόλοιπες γυναίκες μπορούν να φορέσουν μαντίλα.

Ο Μπέλεν, ο οποίος προέρχεται από το κόμμα των Οικολόγων, συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης της Αυστρίας (ORF) η οποία θα μεταδοθεί στις 5 Μαΐου. Στη διάρκεια της εκπομπής υποστήριξε ότι, όσες γυναίκες φορούν μαντίλα, υφίστανται διακρίσεις.

«Οι γυναίκες που φορούν τη μαντίλα, υφίστανται διακρίσεις στην Αυστρία, σε βαθμό που θα πρέπει να εξετάσει κάποιος αν θα πρέπει να καλέσει όλες τις γυναίκες να την φορέσουν από συμπόνοια προς τις μουσουλμάνες».

Σχετικά με το θέμα της διπλής υπηκοότητας, ανέφερε ότι το θέμα αυτό δεν ενοχλεί την Αυστρία θεωρώντας πως δεν θα πάθει καμιά ζημιά η χώρα λόγω της διπλής υπηκοότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.