Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΥΒΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΘΩΜΑ ΑΔΑΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

Το τελευταίο αντίο σήμερα, Παρασκευή (21/04/2017), για τους αδικοχαμένους αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή του...

Πτώση ελικοπτέρου: Βουβός πόνος στην κηδεία του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου






Το τελευταίο αντίο σήμερα, Παρασκευή (21/04/2017), για τους αδικοχαμένους αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου «Χιούι» στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα το πρωί τον συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου.

kideia14 1
kideia7 1
Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 10 το πρωί, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.
Πλήθος κόσμου –συγγενείς, φίλου και συνάδελφοι του Αδάμου- συγκεντρώθηκε από νωρίς στον Ιερό Ναό, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον συνταγματάρχη, όπως σημειώνει το thessaliatv.gr. Στεφάνια κατέθεσαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός.
kideia2 1
kideia4 1

Ο Θωμάς Αδάμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιοκκλήσι και κατάγονταν από το Αρτεσιανό Καρδίτσας. Ήταν πατέρας τριών παιδιών και υπηρετούσε στην Πρώτη Στρατιά στη Λάρισα, όπου και επιβιβάστηκε στο μοιραίο ελικόπτερο.
www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.