Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΖΙΟΖΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΠΟΥ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ!

Οι πιπεράτες λεπτομέρειες από τις ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις μιας γυναίκας, που οδήγησαν σε άγριο ξύλο του συζύγου από τον ερασ...





Οι πιπεράτες λεπτομέρειες από τις ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις μιας γυναίκας, που οδήγησαν σε άγριο ξύλο του συζύγου από τον εραστή της, άφησαν άναυδους ακόμα και τους δικαστές στην Κύπρο!




Η υπόθεση, η οποία εκδικάστηκε στο δικαστήριο της Κερύνειας, συζητιέται στα Κατεχόμενα αλλά και στην ελεύθερη Κύπρο. Παρά το συντηρητικό περιβάλλον στο οποίο ζούσε, η Τουρκοκύπρια «πέτρα του σκανδάλου» (μητέρα τριών μικρών παιδιών) ζήτησε από τον εραστή της να την παρακολουθεί κρυμμένος, την ώρα που είχε σεξουαλική επαφή με τον σύζυγό της!

Ομως, ο εραστής αποδείχθηκε... ζηλιάρης, καθώς δεν άντεξε το θέαμα και πήδηξε από το παράθυρο στο κρεβάτι τους! Ακολούθησαν απίστευτες σκηνές, με τον εισβολέα να ξυλοφορτώνει το ζευγάρι και, φυσικά, τον εμβρόντητο σύζυγο να μη γνωρίζει γιατί τις «τρώει»! Θεωρώντας ότι ο εισβολέας ήταν κλέφτης, κάτι που επιβεβαίωσε η γυναίκα του, κάλεσε την Αστυνομία. Ομως, στο Τμήμα ο εραστής τα αποκάλυψε όλα!

Ο εξευτελισμός της οικογένειας του συζύγου έφτασε μέχρι τα πρωτοσέλιδα των Κατεχομένων και περίμεναν με άγριες διαθέσεις την... αχόρταγη γυναίκα έξω από το δικαστικό μέγαρο όπου οδηγήθηκε, καθώς κατηγορείται για ψευδή καταγγελία, όπως και ο δράστης, ο οποίος αρχικά παραδέχτηκε ότι ήταν... κλέφτης! Και οι δύο προφυλακίστηκαν, ενώ ο... απατημένος και δαρμένος σύζυγος αναζητά δικηγόρο για διαζύγιο.

espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.