Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ! ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ... ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

Το βίντεο προπαγάνδας δείχνει πυραύλους που εκτοξεύονται από την Βόρεια Κορέα με δυο στόχους - Ο ένας είναι ο αμερικανικός στόλος...







Το βίντεο προπαγάνδας δείχνει πυραύλους που εκτοξεύονται από την Βόρεια Κορέα με δυο στόχους
- Ο ένας είναι ο αμερικανικός στόλος που έχει σταλεί στην περιοχή και ο δεύτερος είναι ο Λευκός Οίκος!
- Το βίντεο κλείνει με τον πύραυλο να πέφτει στον Λευκό Οίκο και να τον κάνει κομμάτια!
Πραγματικά ασταμάτητος και ανεξάντλητος όσον αφορά στην προπαγάνδα είναι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Σε ένα βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα και αναδημοσιεύουν και αμερικανικά ΜΜΕ η προπαγάνδα της Βόρειας Κορέας δημιούργησε ένα βίντεο το οποίο δείχνει την προσομείωση επίθεσης στον Λευκό Οίκο.





Το βίντεο δίνεται στην δημοσιότητα σε μια περίοδο που οι σχέσεις ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας - που δεν ήταν αλήθεια ποτέ καλές - είναι στο ακρότατο σημείο.

Μέσα στην εβδομάδα η Βόρεια Κορέα έκανε και ασκήσεις και παρελάσεις για να δείξει την ετοιμότητά της. Μάλιστα αμερικανός ειδικός είπε ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο από μια θεατρική πράξη αφού αντί για όπλα είχαν χρησιμοποιηθεί πλαστικά παιχνίδια.

Το βίντεο λοιπόν, σύμφωνα με site της Βόρειας Κορέας δείχνει τόσο τον Λευκό Οίκο όσο και τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα να γίνονται στόχοι βορειοκορεατικών πυραύλων και να ανατινάζονται.

Το βίντεο διάρκειας 2,5 λεπτών έχει και σκηνές από την παρέλαση στην Βόρεια Κορέα που έγινε στις 15 Απριλίου για να τιμήσει την γέννηση του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας Κιμ Ιλ Σουνγκ.

«Θα σας δείξουμε τι σημαίνει ισχυρή χώρα που ηγείται στην πυρηνική και πυραυλική τεχνολογία»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.