Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΡΟΠΗ: Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΕΚΑΝΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ!

Μεταφέρουμε από την εφημερίδα των Συντακτών... Οι χαρακτηρισμοί δικοί τους... Με το μότο «ο πρόσφυγας αγκαλιάζει τους πρόσφυγες»...

Πανό που είχε αναρτηθεί στο γήπεδο κατά τον αγώνα Πανιωνίου με τον Ατρόμητο






Μεταφέρουμε από την εφημερίδα των Συντακτών... Οι χαρακτηρισμοί δικοί τους...

Με το μότο «ο πρόσφυγας αγκαλιάζει τους πρόσφυγες» η ΠΑΕ Πανιώνιος προχώρησε σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία. Περίπου είκοσι πιτσιρίκια από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων του Σκαραμαγκά βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο παρακολούθησαν τον αγώνα του Πανιώνιου με τον Ατρόμητο, αλλά συνόδευσαν ποδοσφαιριστές και διαιτητές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας τους από το χέρι.

ΙΝΤΙΜΕ

Η ιστορία της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσφυγιά και η κίνηση της ΠΑΕ βρήκε ανταπόκριση στις τάξεις των οπαδών. Στη θύρα όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι, οι «Πάνθηρες», σηκώθηκε ένα μεγάλο πανό που απεικόνιζε δύο καράβια με ανθρώπους να κρατούν σημαίες με μπλε και κόκκινο χρώμα, ενώ παράλληλα τραγουδούσαν συνθήματα... σχετικού περιεχομένου.






Και ο Ιωάννης Μουζάλας, υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, βρέθηκε χθες στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης | ΙΝΤΙΜΕ

Μάλιστα, τα προσφυγόπουλα έκαναν τον δικό τους γύρο του θριάμβου γνωρίζοντας την αποθέωση από όλο το γήπεδο. Νωρίτερα, πριν από τη σέντρα του αγώνα, τους μοιράστηκαν τρόφιμα και νερά, ενώ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου είχαν την ευκαιρία να κλοτσήσουν κάνα δυο μπάλες.


ΑΠΕ-ΜΠΕ / PIXEL / ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στο προσφυγικό. Χθες, φιλοξενήθηκαν στις κερκίδες της Τούμπας αρκετά παιδιά από τη Συρία, μαζί με τους γονείς τους και έζησαν ένα ξεχωριστό απόγευμα. Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου η Κ14 του ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό με μια ομάδα ανήλικων προσφυγόπουλων τα οποία θα φιλοξενηθούν στην Τούμπα και στις 30 Απριλίου στο ματς με την Κέρκυρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.