Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ - ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΕΡΝΑΝΕ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Περιχαρής ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε για λίγο από το δωμάτιό του στο Ιπποκράτειο και μίλησε με τους αστυνομικούς - Τι δήλωσε στο ...







Περιχαρής ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε για λίγο από το δωμάτιό του στο Ιπποκράτειο και μίλησε με τους αστυνομικούς
- Τι δήλωσε στο newsit.gr η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου - Γλυκά μοίραζαν οι γιατροί
- Νωρίτερα με οριακή πλειοψηφία 3-2 το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών κάθειρξης για τον πρώην υπουργό







Πανηγυρικό το κλίμα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μόλις μαθεύτηκαν τα νεα για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο πρώην υπουργός που νοσηλεύεται εκεί, έμαθε τα νεα μαζί με την κόρη του Αρετή, η οποία επίσης δεν έκρυβε την χαρά της.

Ο ίδιος, βγήκε κάποια στιγμή στον διάδρομο από το δωμάτιό του και χαιρέτησε τους αστυνομικούς που τον φρουρούν. «Τι κάνετε παιδιά;» τους είπε χαμογελαστός αλλά όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των δημοσιογράφων ξαναμπήκε μέσα.

Η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, η οποία φορούσε μάσκα, όπως όλοι οι συνοδοί των ασθενών, μιλώντας στο newsit.gr είπε: «Τελείωσε μια περιπέτεια για μας. Θα νοσηλευτεί και άλλο έχουμε και άλλα διαδικαστικά και δεν θα βγει ακόμα».



Την χαρά τους δεν έκρυβαν και οι γιατροί του κ. Τσοχατζόπουλου οι οποίοι μοίραζαν γλυκά και αλμυρά και έδιναν συγχαρητήρια στην οικογένεια Τσοχατζόπουλου.
Η απόφαση για την αποφυλάκιση

Με οριακή πλειοψηφία 3-2 το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών κάθειρξης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Έτσι, μετά από 5 χρόνια και 5 αιτήσεις αποφυλάκισης ο Ακης Τσοχατζόπουλος θα αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους. Νωρίτερα, ανάλογη πρόταση είχαν κάνει και οι δυο εισαγγελείς της έδρας με το σκεπτικό πως αν συνεχίσει να παραμένει στις φυλακες θα υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

Συγκεκριμένα η τακτική εισαγγελέας θεμελίωσε την πρότασή της επισημαίνοντας πως σε περίπτωση περαιτέρω παραμονής του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακες, προκύπτουν ενδείξεις πως η βλάβη που θα υποστεί θα ειναι υπέρμετρη. Όπως υποστήριξε η εισαγγελέας,"ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ η μετεγχειρητική του πορεία ειναι αργή λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει".

Σε κάθε περίπτωση πάντως η εισαγγελέας τόνισε πως τα μέχρι σήμερα προβλήματα υγείας που Άκη Τσοχατζόπουλου (καρδιά, πόδια) αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά αν και ειναι κρατούμενος. "Δεν θα αντιμετωπιζόταν καλύτερα αν ηταν ελεύθερος" τόνισε.

Με την εισήγηση της συμφώνησε και ο αναπληρωτής εισαγγελεας Σταμάτης Δασκαλόπουλος ο οποιος επισήμανε οτι συντρέχουν οι λόγοι για την αποφυλάκιση του πρώην υπουργού λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Αυτην την ώρα το Δικαστήριο αποφασίζει τους περιοριστικούς όρους με τους οποίους θα ισχύσει η αποφυλάκιση του πρώην υπουργού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ - newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.