Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΓΚΥΟ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ: «ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ» ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Αίσθηση προκαλούν τα όσα υποστήριξε ο άνδρας που φέρεται να έχει βιάσει και να έχει αφήσει έγκυο την ανήλικη ανηψιά του στην Κορινθία....







Αίσθηση προκαλούν τα όσα υποστήριξε ο άνδρας που φέρεται να έχει βιάσει και να έχει αφήσει έγκυο την ανήλικη ανηψιά του στην Κορινθία.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του STAR, o θείος της κοπέλας, η οποία πλέον κυοφορεί, είπε καταρχάς ότι είναι μακρινός συγγενής και ότι οι δυο τους είχαν σχέση.




Με βάση τα όσα αναφέρει το thebest.gr o άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι επισκέφθηκε την ανήλικη ενώ έλειπαν οι γονείς της και αφού της έδωσε πορτοκαλάδα με άγνωστες ουσίες , τη νάρκωσε και τη βίασε, είπε ότι είχαν σχέση εδώ και ένα χρόνο.

«Τα είχαμε ένα χρόνο! Τη αγαπάω, την θέλω, μαζί φύγαμε και το ήξεραν όλοι», είπε στην εκπομπή.

«Όλα αυτά είναι ψέματα. Εγώ με την κοπέλα τα είχα ένα χρόνο και μένανε σε μένα και αυτοί το ήξεραν όλοι. Εγώ την γυναίκα μου τη θέλω και είναι έγκυος, την χτυπήσανε για να πάει με το ζόρι στο δικηγόρο και να τα πει όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά, αρνούμενος ότι έχει συγγένεια με την κοπέλα, η οποία τώρα είναι επτά μηνών έγκυος.

«Έχω μια μικρή συγγένεια με τη μάνα της, με την κοπέλα δεν έχω κάποια συγγένεια. Ούτε πορτοκαλάδες, ούτε χάπια στέκουν, είναι παραμύθια όλα», πρόσθεσε.

«Όταν μου είπε ότι είναι έγκυος, ήθελα να την πάρω και να φύγω. Και την πήρα και έφυγα, δεν την απήγαγα. Είχαμε σχέση και το ήξεραν όλοι εκτός από τον πατέρα της», πρόσθεσε.

«Αγαπηθήκαμε και φύγαμε μαζί ,ενώ ήταν έγκυος! Ήθελε να φύγουμε μαζί και πριν μείνει έγκυος. Με αγαπάει και εγώ την αγαπάω την γυναίκα μου» είπε ο άνδρας.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς της κοπέλας, η οποία πρόσφατα ενηλικιώθηκε έχουν υποβάλει μήνυση για βιασμό ανηλίκου δια του εξαναγκασμού του με αθέμιτα μέσα και παρά τη θέλησή του να υποστεί εξώγαμη συνουσία, όπου την κατάσταση ανικανότητάς του προς αντίσταση προκάλεσε ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος τυγχάνει και συγγενικό πρόσωπο δια της παροχής στο θύμα άγνωστης αναισθητικής ουσίας και της ένεκα αυτής περιαγωγής του σε προσωρινή αναισθησία. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.