Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!!! ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ...!! ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ...

Δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία του στη ΓΑΔΑ - Αναζητείται από την οικογένεια του - Έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό. A...







Δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία του στη ΓΑΔΑ - Αναζητείται από την οικογένεια του - Έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό.




Aναζητήσεις για Αστυνομικό της ΕΛΑΣ, ο οποίος αγνοείται καθώς δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία του, στη ΓΑΔΑ. Τον Αστυνομικό της Άμεσης Δράσης (Β’ αλλαγή) Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος διαμένει στην Καισαριανή αναζητούν συγγενείς και συνάδελφοί του, από την Τετάρτη (26/04)

Όπως πρώτο έγραψε το nantiareport.gr o αστυνομικός, δεν εμφανίστηκε στην Υπηρεσία του (26/04) και παρά τις αναζητήσεις σε πιθανά σημεία και στο τηλέφωνό του δεν ανταποκρίθηκε.

Ο Αντώνης Δημοτάκης, ειναι ξανθός με ξυρισμένο κεφάλι και γαλάζια μάτια, ύψος 1.84. Αναζητησεις διενεργούν πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ.

Έκκληση της οικογένειας και των συναδέλφων, για όποιον γνωρίζει σχετικά με τον αναζητούμενο Αστυνομικό, να επικοινωνήσει άμεσα με το 100.

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια ενός Κρητικού αστυνομικού, με καταγωγή από τα Χανιά, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί.

Όπως αναφέρει σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο αδερφός του 38χρονου άντρα:

«Προσοχή Παρακαλώ. Αγνοείται ο αδερφός μου από εχθές (σ.σ. 16/4). Ονομάζεται Αντωνης και είναι Αστυνομικος. Πιθανόν να είναι κάπου γύρω στην Καισαριανη η Βυρωνα αφού διαμενει εκεί. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ όπως επικοινωνήσει μαζί μου στο 6972305295.
Παρακαλώ όχι άσχετα μηνύματα η’ ερωτήσεις. Δεν έχω χρόνο για λεπτομέρειες.
Σας ευχαριστώ».

Δείτε την ανάρτηση του αδερφού του.
GEORGE DIMOTAKIS


=newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.