Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.... ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΔΙΕΚΟΨΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! - ΒΙΝΤΕΟ -

«Αποκλείεται πια να είναι τόσο καλό!» φώναξε απηυδισμένος μετά από μερικά λεπτά ένας από τους παίκτες Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι γι...






«Αποκλείεται πια να είναι τόσο καλό!» φώναξε απηυδισμένος μετά από μερικά λεπτά ένας από τους παίκτες

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για να διακοπεί ένα αγώνας τένις είναι η βροχή, προβλήματα με τον φωτισμό του γηπέδου, ή - σε κάποιες ιδιαίτερα ατυχείς περιπτώσεις - ο τραυματισμός ενός από τους παίκτες.





Ωστόσο εχθές, για πρώτη φορά στα χρονικά του αθλήματος, ένας αγώνας τένις διακόπηκε προσωρινά λόγω...σεξ, με τις κραυγές ηδονής των παθιασμένων εραστών - οι οποίοι πιστεύεται πως βρίσκονταν σε κοντινό διαμέρισμα - να βάζουν «μπουρλότο» στη συγκέντρωση των παικτών.

Το ξεκαρδιστικό περιστατικό έλαβε χώρα σε έναν αγώνα του πρωταθλήματος 2017 Sarasota Open, μεταξύ των Frances Tiafoe και Mitchell Krueger. Οι δύο ταλαντούχοι Αμερικανοί παίκτες βρίσκονταν στη μέση του δεύτερου σετ όταν ξαφνικά άρχισαν να αντηχούν στο γήπεδο τα εκκωφαντικά βογκητά μιας γυναίκας στη... δίνη του πάθους. Αρχικά όλοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για κάποιο «πικάντικο» ringtone, όμως σύντομα έγινε εμφανές (από τη διάρκεια και τη κλιμακούμενη ένταση των κραυγών) ότι, τόσο οι παίκτες όσο και οι θεατές, άκουγαν πραγματικούς ήχους σεξ από κάποιο κοντινό διαμέρισμα.

Όπως ήταν φυσικό, η παράξενη αυτή ηχητική υπόκρουση προκάλεσε άφθονα γέλια στο κοινό του αγώνα αλλά και στους παίκτες, παρά το γεγονός ότι η συγκέντρωσή τους πήγε... περίπατο, εξαιτίας του ζευγαριού που ακουγόταν να «τα δίνει όλα». Ιδιαίτερα εύστοχη ήταν η ατάκα ενός από τους παίκτες, του 19χρονου Frances Tiafoe, ο οποίος, απηυδισμένος, φώναξε κάποια στιγμή «Αποκλείεται πια να είναι τόσο καλό!», κάνοντας τους θεατές να λυθούν από τα γέλια.

Δείτε το μοναδικό βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.