Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ...

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος των τεσσάρων αξιωματικών του στρατού, που επέβαιναν στο μοιραίο Χιούι. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι πρώ...

Ιατροδικαστής: Ακαριαίος ο θάνατος για τους 4 αξιωματικούς




Ακαριαίος ήταν ο θάνατος των τεσσάρων αξιωματικών του στρατού, που επέβαιναν στο μοιραίο Χιούι. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι πρώτες έρευνες της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας.




Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή έκανε τις νεκροψίες - νεκροτομές και είπε στο protothema.gr: «Ο θάνατος και των τεσσάρων ανθρώπων ήταν ακαριαίος. Είχαν κακώσεις στο κεφάλι, στο σώμα και στα άκρα, είχαν αιμορραγία και βεβαίως οι κακώσεις ήταν συμβατές με την αναφερόμενη πτώση και συντριβή του ελικοπτέρου».

Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή η οποία ολοκλήρωσε χθες, Τετάρτη, τις νεκροψίες των στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο ελικόπτερο που κατέπεσε στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Σημειώνεται πως οι σοροί των άτυχων στρατιωτικών μεταφέρθηκαν χθες από το σημείο του δυστυχήματος με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και οι νεκροψίες ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ.


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.