Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ ΘΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΓΕ... ΤΑ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΤΗΣ 37ΧΡΟΝΗΣ ΛΟΥΣΙΛΑ ΣΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 77!

Eκείνος είναι ένα μύθος του Χόλυγουντ. Ηθοποιός με μοναδικό ταλέντεο και γοητεία, διάσημος σε όλο τον πλανήτη! Ο Αl Pacino μπορεί ...







Eκείνος είναι ένα μύθος του Χόλυγουντ. Ηθοποιός με μοναδικό ταλέντεο και γοητεία, διάσημος σε όλο τον πλανήτη! Ο Αl Pacino μπορεί να είναι πλέον 77 χρονών αλλά ο έρωτας -που χρόνια δεν κοιτά- καλά κρατεί! Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένος με την 37χρονη Lusila Sola.





To ζευγάρι, απαθανατίστηκε από τους παπαράτσο να απολαμβάνουν τον έρωτά τους στα νερά της παραλίας του Μεξικό. Ο ηθοποιός είχε τα γενέθλιά τους και δεν θα μπορούσε να τα γιορτάσει με καλύτερο τρόπο! Απολαμβάνοντας τις βουτιές με την καλλονή σύντροφό του στις παραλίες του Μεξικού! Στις φωτογραφίες ο "Νονός" φαίνεται να αφήνει από τα μάτια του τη καλή του, αλλά και να μην σταματάει να την χαϊδεύει και να την αγκαλιάζει!

Ο Αl και η Lusila είναι ζευγάρι πάνω από 7 χρόνια και ο έρωτάς τους είναι στα φούλ του! Η ηθοποιός από την Αργεντινή που έχει δυο παιδιά από τον πρώτο της γάμο φαίνεται ότι έχει ξετρελάνει τον Αλ Πατσίνο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δνε έχει παντρευτεί ποτέ σε ερώτηση αν το σκέφτεται απάντησε: "Ποτέ μην λες ποτέ"



Ο ηθοποιός κάποια στιγμή ακολούθησε την σύντροφό του με τα ρούχα μέσα στη θάλασσα όπου... ξεκίνησαν τα... καυτά φιλιά







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.