Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 30 ΑΤΟΜΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ

Έχασαν τη ζωή τους όταν στην αίθουσα που βρίσκονταν έπεσε ένα καλώδιο υψηλής τάσης μετά από έκρηξη σε μετασχηματιστή Μια αδιανόητη...






Έχασαν τη ζωή τους όταν στην αίθουσα που βρίσκονταν έπεσε ένα καλώδιο υψηλής τάσης μετά από έκρηξη σε μετασχηματιστή

Μια αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Νιγηρία με τουλάχιστον 30 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους από ηλεκτροπληξία ενώ παρακολουθούσαν τον αγώνα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ με την Άντερλεχτ που έληξε με νίκη 2-1 της βρετανικής ομάδας.





Οι οπαδοί των «κόκκινων διάβολων» είχαν συγκεντρωθεί σε έναν χώρο που μεταδίδονται αγώνες στην πόλη Καλαμπάρ, την πρωτεύουσα της πολιτείας Κρος Ρίβερ, όταν ξαφνικά εξερράγη ένας μετασχηματιστής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μετά την έκρηξη ένα καλώδιο υψλής τάσης έπεσε στο χώρο που βρίσκονταν οι θεατές με αποτέλεσμα τουλάχιστον 30 από αυτούς να χάνουν ακαριαία τη ζωή τους.

«Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο και έτρεξα να δω τι συμβαίνει. Καθώς επέστρεφα είδα ένα καλώδιο να πέφτει πάνω στην αίθουσα και να κεραυνοβολεί όσους βρίσκονταν μέσα» δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ένας από τους επιζώντες.

«Ήταν τραγικό το θέαμα. Μακάρι να μην είχα βγει ποτέ να δω τον αγώνα. Αν και έχω δορυφορικό πιάτο στο σπίτι μου, μου αρέσει να βλέπω τα παιχνίδια με κόσμο. Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση τους. Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους συζητούσα και έκανα αστεία πέθαναν μέσα σε λίγα λεπτά» πρόσθεσε.

Τα συλλυπητήριά της για τον άδικο χαμό των 30 οπαδών της εξέφρασε με ανάρτησή της στο Twitter η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, τους φίλους και τους συγγενείς τους στο Καλιμπάρ της Νιγηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.