Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...!!!

Περίεργο περιστατικό που προκάλεσε τον τραυματισμό από επίθεση ....σκυλιών πιτ μπουλ αστυνομικών που φρουρούσαν την κατοικία του υπο...






Περίεργο περιστατικό που προκάλεσε τον τραυματισμό από επίθεση ....σκυλιών πιτ μπουλ αστυνομικών που φρουρούσαν την κατοικία του υπουργού Επικρατείας κ Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια. Πρωταγωνιστές του επεισοδίου φέρεται , σύμφωνα με την ΕΛΑΣκαι μία 33χρονη από την Λετονία η οποία -σύμφωνα με ισχυρισμούς αστυνομικών -"έχει σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο".




Όλα έγιναν περίπου στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην οδό Βουλγαροκτόνων στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloko.gr μία γυναίκα η οποία έβγαινε από ένα ταξί, είχε φραστικό επεισόδιο με τον οδηγό με αποτέλεσμα να μπει στην πολυκατοικία όπου διαμένει και να βγει αμέσως μετά με δύο σκυλιά (πιτ μπουλ) στα οποία έδωσε εντολή να επιτεθούν στον οδηγό ταξί.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του κυρίου Φλαμπουράρη έσπευσαν ώστε να ηρεμήσουν την κατάσταση αλλά η γυναίκα τους έβρισε και στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν, εκείνη έδωσε εντολή στα σκυλιά να επιτεθούν στους αστυνομικούς. Το ένα σκυλί δάγκωσε έναν αστυνομικό στον αγκώνα και προσπάθησε να δαγκώσει και άλλον αστυνομικό αλλά του έσκισε τη στολή. Ο ίδιος σκύλος προσπάθησε να δαγκώσει και τρίτο αστυνομικό που τραβήχτηκε αλλά την ίδια στιγμή τον τράβηξε και η γυναίκα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αστράγαλο.

Τα σκυλιά τελικά απομακρύνθηκαν και η γυναίκα οδηγήθηκε στο Α.Τ Εξαρχείων όπου στη συνέχεια συγκεντρώθηκε κόσμος έξω από αυτό ζητώντας την απελευθέρωσή της. Η γυναίκα που δήλωσε πως κατάγεται από τη Λετονία και είναι 35 ετών αρνήθηκε να υποβάλλει μήνυση εναντίον των αστυνομικών και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο. http://www.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.