Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΡΙΑΚΑ ΑΝΤΙΑΡΕΠΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΕΡΙΨΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ...

Συριακά αντιαεροπορικά συστήματα φέρεται να κατέρριψαν ένα ισραηλινό μαχητικό την ώρα που πολεμικά αεροσκάφη του Ισραήλ παραβίαζαν ...

C7HFWtiXUAE-x9_






Συριακά αντιαεροπορικά συστήματα φέρεται να κατέρριψαν ένα ισραηλινό μαχητικό την ώρα που πολεμικά αεροσκάφη του Ισραήλ παραβίαζαν τον εναέριο χώρο της Συρίας.




«Στις 2:40 π.μ. το πρωί, μια μοίρα τεσσάρων ισραηλινών μαχητικά παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Συρίας μέσω του Λιβάνου κοντά στην περιοχή Al-Bureij, στοχεύοντας θέσεις του στρατού κοντά στην πόλη Παλμύρα στην ανατολική περιοχή της Χομς», γράφει σε επίσημη ανακοίνωση του συριακού Στρατού, σύμφωνα με το almasdarnews.

«Τα συστήματα αεράμυνας του συριακού στρατού απάντησαν και κατάφεραν να καταρρίψουν ένα μαχητικό τζετ, να προκαλέσουν βλάβες σε ένα άλλο, αναγκάζοντάς τα έτσι να αποσυρθούν,» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Tην κατάρριψη διέψευσε ο ισραηλινός στρατός μέσω του εκπρόσωπο του, Avijaa Adraei ο οποίος έγραψε στο twittter: «τα μαχητικά χτύπησαν πολλούς στόχους στη Συρία, ενώ με την σειρά τους τα ισραηλινά μαχητικά έγιναν στόχοι αντιαεροπορικών πυραύλων που εκτόξευσαν οι συριακές δυνάμεις.»

Ο Adraei επεσήμανε ότι ένας από τους πυραύλους αναχαιτίστηκε από το αντιαεροπορικό σύστημα Σιδερένια Δομή (Iron Dome) και συνετρίβη στα βόρεια της Ιερουσαλήμ.

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έχουν πραγματοποιήσει αρκετές αεροπορικές επιθέσεις στο εσωτερικό των συριακών εδαφών κατά τη διάρκεια του πολέμου. Οι αεροπορικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει αρκετά εξέχοντες στελέχη τόσο από τη Χεζμπολάχ, όσο και της συριακής αντίστασης, ενώ έχουν καταστρέψει και όπλα που προορίζονταν για τη Χεζμπολάχ, σύμφωνα πάντα με τους ισραηλινούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.