Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ... - ΒΙΝΤΕΟ -

Η αστυνομία της επαρχίας Queensland στην Αυστραλία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει έναν άνδρα που έκλεψε ένα Holden Com...





Η αστυνομία της επαρχίας Queensland στην Αυστραλία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει έναν άνδρα που έκλεψε ένα Holden Commodore από συνεργείο αντιπροσωπείας, μέρα μεσημέρι σε ώρα εργασίας.





Το video, που καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος, δείχνει ένα νεαρό να μπαίνει στο συνεργείο και να περιφέρεται χαλαρά ψάχνοντας κάποιο αυτοκίνητο με τα κλειδιά στο διακόπτη. Παρότι οι μηχανικοί εργάζονται σε απόσταση λίγων μέτρων, ο άνδρας βρίσκει ένα αφύλακτο Holden Commodore, μπαίνει μέσα σαν κύριος, κλείνει και κλειδώνει τις πόρτες και… άντε γειά.

Ένας μηχανικός τον πήρε χαμπάρι, έτρεξε και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού για να τον σταματήσει, όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη και ο μηχανικός δεν μπόρεσε να κάνει τίποτε άλλο από το να παρακολουθήσει τον κλέφτη να βγαίνει οδηγώντας από το συνεργείο και να εξαφανίζεται.

Ο θρασύς κλέφτης ήταν τόσο χαλαρός και σίγουρος για τον εαυτό του, που πήγε να κλέψει φορώντας βερμούδα και σαγιονάρες – σίγουρα όχι η ιδανική περιβολή για να το βάλεις στα πόδια και να ξεφύγεις αν σε πάρουν χαμπάρι…

Η τοπική αστυνομία ζητάει όποιος γνωρίζει τον κλέφτη ή δει κάπου το αυτοκίνητο, να ειδοποιήσει.



[Πηγή: Queensland Police]
http://www.drive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.