Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ...;;;; ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΓΙΟΑΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ...!!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ... ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΖΥΡΙΖΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... Η συνήθεια που έγινε ...








ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ... ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΖΥΡΙΖΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Η συνήθεια που έγινε λατρεία φαίνεται ότι έχει γίνει στη Ν.Δ. η ανάδειξη στελεχών ακροδεξιών αντιλήψεων, με ένα ακόμα «μπουμπούκι» να τραβάει τα βλέμματα με αφορμή δηλώσεις του.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μητσόπουλο, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και πρώην αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος βαδίζοντας στα χνάρια… ένδοξων στελεχών της «γαλάζιας» παράταξης, ξεδιπλώνει μέσω του προφίλ του στο Facebook όλο το… δημοκρατικό του μεγαλείο.




Μεταξύ άλλων δεν παραλείπει να εκφράσει τις αλυτρωτικές του τάσεις, λέγοντας πως «θα πάρουμε την Πόλη, τη Σμύρνη και θα δημιουργήσουμε τη Μεγάλη Ελλάδα».




Την τιμητική τους στα σχόλιά του δεν θα μπορούσαν να μην έχουν και οι «επαίσχυντοι κομμουνισταί» τους οποίους καλεί να πάνε να κλάψουν στο Βίτσι (sic). Θέση βέβαια παίρνει και για κάθε θέμα της επικαιρότητας, αφού με μία επίσκεψη στο προφίλ του, ενημερώνεται κανείς για την Πόλα Ρούπα, τους κάθε φύσης αναρχικούς (οι οποίοι μάλλον στο μυαλό του είναι μία κατηγορία ίδια με τους κομμουνιστές), τους φαντάρους που σχημάτισαν τον αετό της Αλβανίας, τους πρόσφυγες, την ελληνική φιλοξενία κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.