Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ «ΣΤΟΧΟΥ»...!!! «Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»...!!!

Στην πιθανότητα προληπτικής επίθεσης κατά της Τουρκία, σε περίπτωση που η προετοιμασία για επιθετικές επιχειρήσεις κατά της Ελλάδας δ...





Στην πιθανότητα προληπτικής επίθεσης κατά της Τουρκία, σε περίπτωση που η προετοιμασία για επιθετικές επιχειρήσεις κατά της Ελλάδας διακριβωθεί ότι είναι "προ των πυλών", αναφέρθηκαν τόσο ο στρατηγός ε.α. και Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.), Βασίλειος Τελλίδης, όσο και ο Χριστόδουλος Γιαλουρίδης, καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου, στην διάρκεια δημόσιας συζήτησης με θεμα την τουρκική απειλή στο Αμφιθέατρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου.




Κεντρικό πρόσωπο στην συζήτηση που παρακολούθησαν πάνω από 700 άτομα σε μία κατάμεστη αίθουσα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος, εξαπέλυσε επίθεση κατά της δημοσιονομικής πολιτικής που ακολουθεί η Γερμανία τόσο στο εσωτερικό της ΕΕ, όσο ειδικότερα στην περίπτωση της Ελλάδος. Αναφορές που έγιναν δεκτές με αποθεωτικές εκδηλώσεις από το πλήθος των ακροατών: "Η Ευρώπη έχει πάει λάθος δρόμος" σημείωσε ο πρώην υπουργός. "Δεν είναι η σημερινή Ευρώπη αυτή που οραματίστηκε ο Αντενάουερ, ο Ντε Γκολ κλπ. Δεν μπορεί από τα λογιστήρια να κυβερνηθεί ούτε η Ευρώπη, ούτε ο κόσμος".

Η δημόσια συζήτηση διοργανώνηθκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Πολεμιστών Κύπρου και την Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Εθνικά Θέματα και την Κοινωνική Πρόοδο και απηύθυνε χαιρετισμό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπεύθυνος του Τομέα Αμυνας του κόμματος, Αδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα η ομιλία του έγινε στον απόηχο της πρωτοφανούς προβοκάτσιας σε βάρος του με την αναγραφή του ονόματός του στον φάκελο-βόμβα που εσττάλη στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β.Σόιμπλε από την τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Περισσότερα για την δημόσια συζήτηση και το εξαιρετικής σημασίας περιεχόμενό της (ήταν η πρώτη φορά μετά την αποστρατεία του που ο Αρχηγός του Ελληνικού Στρατού, μέχρι πριν από ένα μήνα, ο στρατηγός Β.Τελλίδης, μίλησε δημόσια για την τουρκική απειλή) τις επόμενες ώρες.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.