Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ: ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ, ΣΤΗΝ ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ AIDS ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!..

Με μια σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε το μήνυμά του για την Ημέρα τ...

Ο Αλεξης Τσίπρας υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου την Νάντια Μουράντ, θύμα του Ισλαμικού Κράτους και νυν πρέσβειρα του ΟΗΕ στις 31/3/2016






Με μια σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε το μήνυμά του για την Ημέρα της Γυναίκας.




Από το 1857 έως σήμερα ο αγώνας των γυναικών «για ισότητα, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια συνεχίζεται». Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός παραθέτει συμβολικά ορισμένες σύγχρονες γυναίκες ηρωίδες που παλεύουν η κάθε μία στη ζωή της. Αναφέρει την πρέσβειρα σήμερα των Ηνωμένων Εθνών Νάντια Μουράντ, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τους τζιχαντιστές, την Κωνσταντίνα Κούνεβα, την Μάγδα Φύσσα, τις οροθετικές πόρνες «που διαπομπεύθηκαν χυδαία πριν κάποια χρόνια από αυθαιρετούντες κυβερνόντες» (sic) και τις γιαγιάδες της Λέσβου.

Ο αγώνας συνεχίζεται, καταλήγει ο πρωθυπουργός, με «το πρόσωπο των γυναικών όλου του κόσμου που αγωνίζονται με πείσμα».

Σημειώνεται πως στην αρχική του ανάρτηση ο Αλέξης Τσίπρας είχε γράψει το «κυβερνώντες» λάθος, με όμικρον αντί για ωμέγα, ενώ λίγο αργότερα, το tweet με το λάθος αυτό κατέβηκε και ανέβηκε ξανά διορθωμένο.




protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.