Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ...!!! ΤΟ 92% ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΚΟΜΟΥΝΙΩΝ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ...!!

Ανατρέπει όλα τα δεδομένα η νέα μελέτη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος, η οποία επιχειρεί να αναλύσει...







Ανατρέπει όλα τα δεδομένα η νέα μελέτη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος, η οποία επιχειρεί να αναλύσει το προφίλ ενός "ακροαριστερού".




Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, ο μέσος "ακροαριστερός" ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 21-24, δεν έχει πάρει ποτέ απολυτήριο Λυκείου και συνήθως είναι άνεργος. Πρόκειται για μελέτη που επιχειρεί να "λερώσει" τη φήμη της ριζοσπαστικής αριστεράς στη Γερμανία και που σίγουρα προκαλεί πολλές αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν έχουμε όμως καμιά αμνφιβολία πωβς και στην Ελλάδα τα ποσοστά είναι τουλάχιστον ίδια αν όχι μεγαλύτερα...

Το ενδιαφέρον όμως της έρευνας επικεντρώνεται στο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των "ακροαριστερών" περίπου το 92%, δε φεύγει ποτέ από το πατρικό σπίτι, αφού εξακολουθεί να ζει με τη μητέρα τους.

Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι ένας μεγάλος αριθμός των εγκλημάτων προέρχονται από εκείνους, αφού δηλώνουν ότι έχουν καταγραφεί οι βίαιες πράξεις τους από το 2009 μέχρι και το 2013, οι οποίες ανέρχονταν σε 1.523.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.