Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ... ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ; ΝΤΑΪΣΛΕΛΜΠΛΟΥΜ: ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

«Άκαρπο» το σημερινό Eurogroup για την Ελλάδα – Παραμένει το «χάσμα» κυβέρνησης και θεσμών – Ντάισελμπλουμ: Πάμε για την συνεδρίαση στ...







«Άκαρπο» το σημερινό Eurogroup για την Ελλάδα – Παραμένει το «χάσμα» κυβέρνησης και θεσμών – Ντάισελμπλουμ: Πάμε για την συνεδρίαση στις 7 Απριλίου και βλέπουμε...




Φειδωλός, αναφορικά με την Ελλάδα, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Νταίσελμπλουμ, κατά την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.
Όπως τόνισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, «η ελληνική πλευρά μας ενημέρωσε για την δεύτερη αξιολόγηση», υπογραμμίζοντας πως έχει γίνει δουλειά και έχει υπάρξει πρόοδος.
Ο πρόεδρος του Eurogroup στη συνέχεια τόνισε πως υπάρχουν κάποια βασικά ζητήματα που παραμένουν «ανοικτά», ενώ υπογράμμισε πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν τις επόμενες μέρες για τα εκκρεμή ζητήματα.
«Κάποια βασικά ζητήματα παραμένουν και συμφωνήσαμε ότι συζητήσεις θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν της επόμενες μέρες για τα εκκρεμή ζητήματα και για να συμφωνήσουμε σε ένα πολιτικό επίπεδο».
Ο πρόεδρος του Eurogroup δεν ανέφερε ημερομηνία επιστροφής των θεσμών στην Αθήνα, παραπέμποντας στις συζητήσεις που θα γίνονται το μεσοδιάστημα, αλλά και του επόμενου Eurogroup, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 7 Απριλίου.
http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.