Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΕ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ: ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΙΣ 6.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΕΟ «ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ» ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Κυβέρνηση και δανειστές στέλνουν στο… απόσπασμα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες – Τι αποκάλυψαν Έφη Αχτσιόγλου και Ευκλείδης Τσακαλώτος λί...

Βόμβα: «Κλειδώνει» το αφορολόγητο στις 6.000 ευρώ κι έρχεται νέο «πετσόκομμα» στις συντάξεις






Κυβέρνηση και δανειστές στέλνουν στο… απόσπασμα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες – Τι αποκάλυψαν Έφη Αχτσιόγλου και Ευκλείδης Τσακαλώτος λίγες ώρες πριν το κρίσιμο EuroWorking Group.




Στη φτώχεια και την εξαθλίωση σπρώχνουν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και οι δανειστές τους Έλληνες πολίτες, επιβεβαιώνοντας, για πολλοστή φορά, ότι η περήφανη διαπραγμάτευση είναι ένα παραμύθι χωρίς ουσία και νόημα, αλλά με πολύ πόνο και με μεγάλα θύματα: τους μισθωτούς, τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και τους συνταξιούχους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκαναν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και Έφη Αχτσιόγλου προς τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για το αφορολόγητο ανέφεραν ότι κινείται στην περιοχή των 5.900 - 6.000 ευρώ, τοποθέτησαν χρονικά την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων μετά τη λήξη του προγράμματος, δηλαδή το 2018, ενώ για τις συντάξεις είπαν ότι δίνεται μάχη να ξεκινήσει η περικοπή από το 2020.

Εξάλλου, το όριο των ομαδικών απολύσεων φαίνεται πως μένει στο 5%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσακαλώτος και η κυρία Αχτσιόγλου εξέφρασαν αισιοδοξία για «κλείσιμο» της τεχνικής συμφωνίας (staff level agreement - SLA) την ερχόμενη Παρασκευή (31/03/2017) και συμφωνία στο Eurogroup της 07/04/2017.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.