Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ!..

Δεν χρειάζεται να λείπει ο Αμερικανός πρόεδρος από το δείπνο της Ενωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου. Υπάρχει η καλύτερη λύση για να ...








Δεν χρειάζεται να λείπει ο Αμερικανός πρόεδρος από το δείπνο της Ενωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου. Υπάρχει η καλύτερη λύση για να καλυφθεί η απουσία του Ντόναλντ Τραμπ.




Αυτό σκέφτηκαν πολλοί- και το εξέφρασαν στα social media- καθώς δεν τους «κόστισε» ιδιαίτερα η ανακοίνωση του Τραμπ ότι θα απουσιάσει από αυτή την εκδήλωση. Το εν λόγω δείπνο και η παρουσία του Αμερικανού προέδρου σε αυτό αποτελεί μία παράδοση. Ομως, ο Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι δεν θα παραστεί στο φετινό.

Κάτι που σημαίνει ότι το δείπνο θα γίνει για πρώτη φορά από το 1981 απόντος του Αμερικανού προέδρου. Τότε ο Ρόναλντ Ρήγκαν ανάρρωνε μετά από την απόπειρα δολοφονίας του. Από την άλλη όμως, θα μπορούσε κάποιος άλλος να εμφανιστεί ως Τραμπ. Και ποιος καλύτερος από τον Αλεκ Μπάλντουιν;

Αυτή την πρόταση έσπευσαν να κάνουν πολλοί χρήστες του Twitter, μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του Αμερικανού προέδρου. Ετσι, άρχισαν να παρακαλάνε τον Μπάλντουιν με αναρτήσεις του να πάει εκείνος στο δείπνο της Ενωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου. Κάποιοι μάλιστα δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν ότι ο Μπάλντουιν-Τραμπ θα είναι καλύτερος, αφού τουλάχιστον αυτός θα είναι αστείος.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Ντόναλντ Τραμπ στα σκετσάκια του Saturday Night Live τους τελευταίους μήνες, προκαλώντας πολλές φορές σφοδρά σχόλια του Αμερικανού προέδρου, που δεν θεωρεί αυτές τις μιμήσεις αστείες ή εμπνευσμένες, όπως έχει ξεκαθαρίσει επανειλημμένα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.