Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ «ΝΕΑ» ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ!..

Ο αμαρτωλός ΔΟΛ, με τα ΜΜΕ που το αποτελούν να είναι ηθικά και οικονομικά χρεωκοπημένα, ενοχλήθηκε σφόδρα από την συνάντηση του Αρχ...

Ενοχλήθηκε η χρεοκοπημένη φυλλάδα «Τα Νέα» από την συνάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τον Αρχιεπίσκοπο και μέλη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας






Ο αμαρτωλός ΔΟΛ, με τα ΜΜΕ που το αποτελούν να είναι ηθικά και οικονομικά χρεωκοπημένα, ενοχλήθηκε σφόδρα από την συνάντηση του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο την Κυριακή το μεσημέρι.





Αυτό φάνηκε σε δημοσίευμα των «Νέων» της Δευτέρας, όπου κάτω από τον τίτλο «Δυσάρεστες συναντήσεις στο Μουσείο της Αγίας Φιλοθέης» γράφονται τα εξής:
 
«Με… άρωμα Χρυσής Αυγής έγιναν χθες τα εγκαίνια του Αρχοντικού της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας (οικία Μπενιζέλου-Παλαιολόγων) στην Πλάκα, ενός από τα παλαιότερα σωζόμενα κτίρια του κέντρου της Αθήνας, που ανήκει στην Αρχιεπισκοπή και θα λειτουργεί με την ευθύνη του φιλανθρωπικού οργανισμού Αποστολή.

Για την Εκκλησία το Αρχοντικό-Μουσείο θεωρείται πολύ σημαντικός χώρος καθώς μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα φυλασσόταν εκεί το ιερό σκήνωμα της Αγίας Φιλοθέης ενώ έχει συνεχή ιστορία ζωής από τον 16ο αιώνα. Πλέον, η ιστορική κατοικία που άνοιξε επίσημα χθες τις πύλες της στο κοινό, μεταμορφώθηκε σε ένα υπερσύγχρονο βιωματικό και ψηφιακό μουσείο.

Γι’ αυτό και τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ενώ είχαν προσκληθεί όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Κάπως έτσι βρέθηκαν στο ίδιο κάδρο ανταλλάσσοντας αμήχανες ματιές ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις έχοντας ανάμεσά τους τον εφημέριο της Μητρόπολης Αθηνών Θωμά Συνοδινό, πρώην στενό συνεργάτη του μακαριστού αρχιεπισκόπουΧριστόδουλου. Μάλιστα, ο φακός απαθανάτισε νωρίτερα και τον χρυσαυγίτη γραμματέα να ασπάζεται το χέρι του Αρχιεπισκόπου.

Αντίθετα, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, που έδωσε επίσης το «παρών» στα εγκαίνια, φαίνεται ότι φρόντισε να έχει σε απόσταση το ζεύγος των χρυσαυγιτών καθώς τον Μιχαλολιάκο συνόδευε η σύζυγός του και βουλευτής Ελένη Ζαρούλια».

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.