Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ: ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΜΙΤΕΡΑΝ ΠΗΔΟΥΣΕ Ο ΩΡΑΙΟΣ ΜΑΤΙΕ ΓΚΑΛΕ, Ο Γ@@@@Σ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΙΝΑΙΔΟΥ ΜΑΚΡΟΝ!..

Ο 40χρονος Ματιέ Γκαλέ, με την γαλλική φινέτσα, βρέθηκε στην δίνη ενός ροζ σκανδάλου που προκαλεί θύελλα εν μέσω προεκλογικής περιό...







Ο 40χρονος Ματιέ Γκαλέ, με την γαλλική φινέτσα, βρέθηκε στην δίνη ενός ροζ σκανδάλου που προκαλεί θύελλα εν μέσω προεκλογικής περιόδου

Γοητευτικός, ταλαντούχος, ο νεαρότερος πρόεδρος της Γαλλικής Ραδιοφωνίας.




Ο 40χρονος Ματιέ Γκαλέ, με την γαλλική φινέτσα, βρέθηκε στην δίνη ενός ροζ σκανδάλου που προκαλεί θύελλα εν μέσω προεκλογικής περιόδου αμαυρώνοντας την εικόνα του ανεξάρτητου υποψηφίου Εμανουέλ Μακρόν, του ισχυρότερου αντιπάλου της σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν.

Στα αριστερά ο Εμανουέλ Μακρόν και δεξιά ο Ματιέ Γκαλέ


Χαλαρός με αυτοπεποίθηση ο Γκαλέ σφυρίζει αδιάφορα στις φήμες που τον θέλουν εραστή του παντρεμένου επί δέκα χρόνια Εμανουέλ Μακρόν και ηγέτη του κινήματος "Εn Marche" (Εμπρός!).




«Η πέτρα του σκανδάλου»


Την ώρα που ο πρώην υπουργός Οικονομίας διαψεύδει τα περί διπλής ζωής κι ότι είναι ζευγάρι με τον Ματιέ Γκαλέ, ο ίδιος δεν μπήκε καν στο κόπο να σχολιάσει τα όσα πικρόχολα ακούγονται.



Πάντα καλοντυμένος και εργατικός, ο μελαχρινός Γάλλος είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται σε σύντομα χρονικό διάστημα με τις κακές γλώσσες να σχολιάζουν ότι η εμφάνιση του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική του ανέλιξη, όπως επίσης και η "ανάρμοστη σχέση" του με τον "μεγαλύτερο αδερφό του", Φρεντερίκ Μιτεράν, όπως αποκαλούν τα γαλλικά ΜΜΕ τον ανιψιό του πρώην προέδρου.

Ο Γκαλέ ήταν διευθυντής στο γραφείο του Φρεντερίκ, δηλωμένου ομοφυλόφιλου, όταν αυτός ήταν υπουργός Πολιτισμού επί Σαρκοζί.

Μετά την αποφοίτησή του από το Ινστιτούτο Πολιτικών Σπουδών του Μπορντό, το 1999, πήρε το πτυχίο του στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Panthéon-Sorbonne. Στη συνέχεια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ενώ το 2007 ανέλαβε αναπληρωτής διευθυντής του υπουργικού συμβουλίου του τότε υπουργού Πολιτισμού.

Σε ηλικία 33 ετών έγινε πρόεδρος τoυ γαλλικού ινστιτούτου Οπτικοακουστικών ΜΜΕ με την αμέριστη υποστήριξη του Φρεντερίκ Μιτεράν. Πολλοί τότε έσπευσαν να πουν ότι δεν έχει καμία εμπειρία για να διευθύνει μία εταιρεία. Για τον Γκαλέ, το 2014 ήταν έτος - ορόσημο αναλαμβάνοντας την θέση του διευθύνοντα συμβούλου στη Γαλλική Ραδιοφωνία "Radio France" . Λίγους μήνες αργότερα, κατηγορείτε ότι δαπάνησε το ποσό των 105 χιλιάδων ευρώ για να ανακαινίσει το γραφείο του μ ένα χειροποίητο χαλί και ξύλινα τραπέζια από ξύλο τριανταφυλλιάς. Τώρα, βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο, αυτή τη φορά ως το "τρίτο πρόσωπο" στο γάμο του Εμανουέλ Μακρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.