Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΑΠΟ 61ΧΡΟΝΟ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Ζευγάρι έκρυβε στο σπίτι μεγάλη ποσότητα χασίς - Ο 61χρονος σύζυγος επιτέθηκε στους αστυνομικούς, χτυπώντας τον έναν πριν συλληφθεί...







Ζευγάρι έκρυβε στο σπίτι μεγάλη ποσότητα χασίς - Ο 61χρονος σύζυγος επιτέθηκε στους αστυνομικούς, χτυπώντας τον έναν πριν συλληφθεί





Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη ενός ζευγαριού που διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς στον Τύρναβο και τις γύρω περιοχές, ενώ είχε στην κατοχή του παράνομο οπλισμό, λαθραίο καπνό και κροτίδες. Ενώ η 52χρονη γυναίκα δεν προέβαλε αντίσταση, ο 61χρονος σύζυγός της επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας από αυτούς.

Στην αποθήκη και στο σπίτι του ζεύγους, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας βρήκαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 776,3 γραμμαρίων, μία συσκευασία με αφορολόγητο καπνό βάρους 500 γραμμαρίων, 14 ναρκωτικά χάπια, 151 κροτίδες, ένα πιστόλι «στυλό» των 22 χιλιοστών, δύο αεροβόλα όπλα, μία κυνηγετική καραμπίνα, 88 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο πυροκροτητές χειροβομβίδων, μία θήκη πιστολιού, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο και 170 ευρώ.

Όλα κατασχέθηκαν μαζί με το Ι.Χ. φορτηγό του 61χρονου ως μέσο για την διάθεση των ναρκωτικών και το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, αντίσταση και απλή σωματική βλάβη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.