Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ...!! ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ, ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΡΟΠΟΛΗ...!!!

Στην καρδία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας χτύπησαν αυτή τη φορά μέλη του «Κινήματος για Ενωμένη Αλβανία». Πιο συγκεκριμένα χθ...







Στην καρδία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας χτύπησαν αυτή τη φορά μέλη του «Κινήματος για Ενωμένη Αλβανία».

Πιο συγκεκριμένα χθες αργά το απόγευμα ακραίοι αλβανικοί κύκλοι χτύπησαν στο χωριό Γεωργουτσάτες και κέντρο του Δήμου Δρόπολης, αφαιρώντας την Ελληνική σημαία που βρίσκονταν σε εκκλησία, στο κέντρο του χωριού.

Το γεγονός γνωστοποίησαν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους και μάλιστα με νεότερη ανάρτηση τους, φωτογράφισαν και την κατεστραμμένη Ελληνική σημαία.








Τα όσα λέει και γράφει ο επικεφαλής αυτής της ομάδας, Ταχίρ Βέλιου, αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας και προφανώς στοχεύει στο να αυξήσει την εθνικιστική πελατεία του εν όψη εκλογών.




Όμως δεν θα πρέπει να υπάρχει καθησυχασμός, ιδιαίτερα αν συνυπολογίσουμε και τις επαναλαμβανόμενες διαρρήξεις σε κατοικίες στην περιοχή της Δρόπολης το τελευταίο διάστημα καθώς και το γεγονός πως η κυβέρνηση Ράμα, στην καλύτερη περίπτωση, δείχνει μια ανεκτικότητα σε αυτές τις ομάδες

Να θυμίσουμε πως η ίδια οργάνωση είχε αφαιρέσει και την ελληνική σημαία στην Χιμάρα, ενώ νωρίτερα ο Ταχίρ Βελίου είχε ανακηρυχθεί ανεπιθύμητος για την Ελλάδα και του έχει απαγορευτεί η είσοδος στην χώρα.
http://apenadi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.