«Μια μεγάλη φλόγα τύλιξε το δωμάτιο και εγώ προσπαθούσα να σηκώσω τον σύζυγο μου από το κρεβάτι», περιγράφει η γυναίκα τις συνταρακ...
«Μια μεγάλη φλόγα τύλιξε το δωμάτιο και εγώ προσπαθούσα να σηκώσω τον σύζυγο μου από το κρεβάτι», περιγράφει η γυναίκα τις συνταρακτικές στιγμές
«Τρομοκρατήθηκα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα και το δωμάτιο άρπαξε φωτιά από το θερμαντικό σώμα» είπε ταραγμένη μιλώντας στο protothema.gr
Η ηλικιωμένη γυναίκα ζούσε όλα αυτά τα χρόνια με τον άντρα της στους Αμπελόκηπους της Αθήνας στο 3ο όροφο της πολυκατοικίας και ποτέ δεν φανταζόταν πως θα συνέβαινε ένα τέτοιο συνταρακτικό γεγονός από το οποίο θα έχανε τον άντρας της.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα της Τετάρτης ενώ οι δύο ηλικιωμένοι, όπως και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας, κοιμόντουσαν. Ξαφνικά το δωμάτιό τους τυλίχθηκε στις φλόγες: «Μόνο εγώ ήμουν εκεί (υπνοδωμάτιο), εγώ και ο σύζυγος μου, κανένας άλλος δεν ήταν για να σας πει τι συνέβη, μόνο εγώ είδα τι έγινε… και τι να σας πω τώρα… Βγήκε μια τεράστια φλόγα από το θερμαντικό σώμα όπου από πάνω υπήρχε η τηλεόραση και πιο πάνω το κλιματιστικό, και σε πολύ σύντομο χρόνο η φωτιά γέμισε το δωμάτιο» είπε αποκλειστικά στο protothema.gr.
Τραυματισμένη ψυχικά, η 67χρονη γυναίκα από την απώλεια του συζύγου της, αφού δεν κατάφερε να τον σηκώσει από το κρεβάτι λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, υπέστη και εκείνη σοβαρά εγκαύματα στην προσπάθεια της να σβήσει την φωτιά και να σώσει τον άντρα της.
Οι πιο θαρραλέοι από τους γείτονες μπήκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα του 3ου ορόφου και απεγκλώβισαν την 67χρονη μέσα από τους καπνούς. Την μετέφεραν οι ίδιοι στο νοσοκομείο όμως, δεν κατάφεραν να κάνουν το ίδιο με τον 85χρονο σύζυγο της τον οποίο βρήκε νεκρό η πυροσβεστική υπηρεσία λίγες ώρες αργότερα στην προσπάθεια της να σβήσει την φωτιά.
«Εγώ πρόλαβα και έριξα κουβέρτες επάνω (στο σώμα) και προσπάθησα να σηκώσω τον άντρα μου που δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι γιατί είχε προβλήματα υγείας. Αμέσως γέμισε ο τόπος καπνό και βγήκα έξω από την πόρτα και φώναζα φωτιά-φωτιά και βοήθεια, ευτυχώς άκουσαν οι γείτονες και ανέβηκαν» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Μέσα από το νοσοκομείο «Σωτήρια» όπου νοσηλεύεται η 67χρονη γυναίκα τόνισε πως θέλει να ξεχάσει όσα συνέβησαν και να επουλώσει της πληγές της ψυχικά και σωματικά από την άσχημη τροπή της ζωής που της επιφύλασσε η μοίρα μετά από περίπου 40 χρονια έγγαμου βίου.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.