Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 22 ΙΝΤΣΕΣ» ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΑΝΕΤ ΑΡΤΑΝΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΩΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ... ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΑΝΝΕΤ ΑΡΤΑΝΙ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΡΑΝΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ! Η υπερβολικά λ...



ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΑΝΝΕΤ ΑΡΤΑΝΙ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΡΑΝΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!

Η υπερβολικά λεπτή της μέση, έκανε πολλούς να γράψουν, ότι είναι προϊόν Photoshop ή ότι έχει αφαιρέσει πλευρά προκειμένου να φαίνεται πιο αδύνατη.

Η Ανέτ Αρτάνι, πριν λίγες ημέρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram για να δείξει τις αναλογίες της που είναι αποτέλεσμα, όπως έγραψε, σκληρής δουλειάς και σωστής διατροφής.

Η υπερβολικά λεπτή της μέση είναι μόλις 1,5 χρόνο μετά την εγκυμοσύνη της και τη γέννηση του γιου της. Η τραγουδίστρια είναι περήφανη με το κατόρθωμά της και έγραψε στα social media:

«To ακατάστατο δωμάτιό μου και το κορμί μου έγραψε η Ανέτ κάτω από τη φωτογραφία. Είμαι περήφανη που από τις 42 ίντσες όταν ήμουν έγκυος η μέση μου έφτσε τις 22 ίντσες! Είμαι περήφανη για μένα. Αφού εγώ τα κατάφερα μόνη μου μεγαλώνοντας ταυτόχρονα ένα παιδί και τέσσερα ζώα, όλοι μπορούν».



Η υπερβολικά λεπτή της μέση, έκανε πολλούς να γράψουν ή να δηλώσουν σε τηλεοπτικές εκπομπές, ότι είναι προϊόν Photoshop ή ότι έχει αφαιρέσει πλευρά προκειμένου να φαίνεται πιο αδύνατη. Σήμερα, η τραγουδίστρια επανέρχεται με ένα βίντεο που όπως λέει δεν μπορεί να γίνει Photoshop, για να αποδείξει ότι το σώμα της είναι αληθινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.