Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΡΕ! ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΙΤΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΥΒΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Τ' @ΡΧΙΔΙ@ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΨΟΦΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ!

Ο Κουβανός καλλιτέχνης “El Sexto” (Danilo Maldonado) συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα επειδή εόρτασε δημοσίως το θάνατο του δικτάτ...







Ο Κουβανός καλλιτέχνης “El Sexto” (Danilo Maldonado) συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα επειδή εόρτασε δημοσίως το θάνατο του δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο. Φέρεται να αρνείται να φάει το φαγητό της φυλακής, ισχυριζόμενος ότι το κράτος του βάζει υπνωτικά χάπια στο φαγητό του για να τον αποτρέψει από το να φωνάζει «κάτω ο Κάστρο!», στο κελί του.




Ο Maldonado, κοινώς γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα «ElSexto», βρίσκεται στη φυλακή από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, όταν έγραψε με σπρέι σε έναν τοίχο την λέξη «έφυγε» (“he’sgone”) - αναφερόμενος στον πρόσφατα θανόντα Φιντέλ Κάστρο - και γιόρταζε στους δρόμους της Αβάνα. Προσκάλεσε και άλλους να ενωθούν μαζί του σε ένα Live video στο Facebook.

Κατηγορείται για «βεβήλωση δημόσιας περιουσίας», είπε η αστυνομία στην μητέρα του.


Η Machado δήλωσε στο Martí Noticias που έχει βάση το Μαϊάμι ότι μπόρεσε να δει τον γιο της δύο φορές. Κατά την πρώτη επίσκεψή της, είδε ότι είχε εμφανώς χτυπηθεί από τους φρουρούς στη φυλακή. Της είπε ότι είχε υποστεί ξυλοδαρμό τόσο σοβαρό ώστε να του προκαλέσει κρίση άσθματος. Όταν ζήτησε ιατρική φροντίδα για το άσθμα του, τον... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.