Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ...!!! ΕΚΑΨΑΝ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ....!!!

Δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα κάηκαν το απόγευμα της Τρίτης στη Σόλωνος, αλλά και στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Τοσίτσα με το ανακρ...

Εξάρχεια - Κάηκαν δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα






Δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα κάηκαν το απόγευμα της Τρίτης στη Σόλωνος, αλλά και στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Τοσίτσα με το ανακριτικό της Πυροσβεστικής να διεξάγει έρευνα για τα αιτία εκτιμώντας ότι πρόκειται για εμπρησμό.




Επίσης λίγο νωρίτερα στο τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας υπήρξαν κλήσεις για κατάσβεση φωτιάς σε κάδους στην οδό Ερεσσού.

Υπενθυμίζουμε ότι... Φυλλάδια στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους, που τους προειδοποιούν να τα απομακρύνουν ειδικά σήμερα, βρήκαν οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας. Τα φυλλάδια, που φέρουν την υπογραφή αναρχικών ομάδων, «ενημερώνουν» πως ειδικά σήμερα, δηλαδή την ημέρα της επετείου από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τα αυτοκίνητα «κινδυνεύουν», από τις «στρατιωτικές επιθέσεις του κράτους», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το πήρες κείμενο της προειδοποίησης: «Αγαπητοί γείτονες και επισκέπτες, αν η μικρή ιδιωτική φυλακή που λέγεται ΙΧ είναι αναγκαία για την επιβίωσή σας μέσα στη μητροπολιτική φυλακή του κεφαλαίου, σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα να την απομακρύνετε τη συγκεκριμένα ημέρα που η γειτονιά μας γίνεται στόχος στρατιωτικών επιθέσεων του κράτους. Η συμμετοχή και η υλική προσφορά του καθενός στην αντίσταση είναι η μοναδική κοινωνική διέξοδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.